Første efterårsmåned

C-kuldet november 2012.

Man kan vel godt fornemme det, selvom det stadig er ret lunt, så er det på vej – efteråret. Det er om morgenen man mærker det først. Det er ved at være lidt “tusset” ved 6 tiden. Det er både vemodigt og hyggeligt og okay. Jeg holder meget af denne her tid, der er en ro over haven, vejret og naturen, og lige nu, så er der også meget ro over min “hundeflok”. Det er også derfor, jeg ikke får skrevet så meget pt.. Det skal nok ændre sig, når der sker spændende ting på hvalpefronten. Ingen løbetid endnu vil jeg lige oplyse om. Jo – hos Lærke, men ikke hos Tea.

Der kommer dog liv i det hele i weekenden på alle måder. Først skal jeg lægge spor med Peter i Randbøl – fredag. Så smutter jeg en tur rundt om Maria og Jens og henter Gimle og Silja, der skal være hos os til søndag. Søndag skal vi så til Randbøl og gå sporene og her bliver Silja og Gimle hentet og Lærke kommer i dagpleje hos dem;-) indtil vi skal retur til Fyn.

På onsdag kommer Jesper en tur, for hans far skal opereres i den anden skulder. Jeg ved ikke lige, hvor længe han bliver, men jeg glæder mig til at have ham lidt på besøg:-).

Næste søndag er der så elitesporprøve i Klosterheden. Det er jo læææænge siden vi sidst har gået en prøve, så nu må vi se, om Tea stadig kan følge det rigtige spor på Klosterheden:-).

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *