God sommer – med en stor beslutning

Sommeren er godt i gang, og i dag er hundene lidt matte efter en god gåtur til Æbelø og rundt på øen i går. Den store beslutning er, at Diva bliver ovre hos Inge og Mogens, hun kommer ikke hjem og får hvalpe, som jeg ellers havde planlagt.

Ingen kan vide, hvordan det ville gå med kuld nummer to i en anden kombination, men med det fokus jeg har på sundhed, så bliver det,  ved det ene kuld på Diva. Diva selv er jo top sund – og der går masser af tæver i avl uden den dokumentation, der ligger omkring Diva. Ingen viden er måske lettere at håndtere end viden nogen gange, men jeg har valgt at træffe beslutningen på baggrund af den viden jeg har om det første kuld. 

Så nu skal Diva bare nyde sit liv i fulde drag, og det er hun bestemt også godt i gang med. De var forbi i torsdags, og jeg er SÅ glad for at jeg følger så godt med i deres liv. Tillykke til Inge og Mogens med Smukke søde Diva.

 

Diva og Inge på overdragelsesdagen. Et rigtigt godt makkerpar:-).

 

Soffy 5,5 måned

Sommerhygge på terassen.

 

Så er det fremad mod Æbelø

 

Svømmetur og indsamling af muslinger på tilbagevejen.

 

Prøv at se Tea, der tager sig en slapper på en “muslingebanke”. De smagte godt – muslingerne, og det var en super dag for både os og hundene.

Skriv en kommentar

*