Strandhygge

Jeg tog en tur til Flyvesandet i håb om, at gråvejr og hverdag gav mulighed for en god tur på stranden med hundene. På vejen derop begyndte solen at skinne, og det blev en virkeligt smuk gåtur. Jeg elsker det område. Det er en meget varieret natur, og der er bare flot – heldigvis havde vi det næsten for os selv. 

Jeg anede ikke, at en springer er som en fisk i vandet. Jeg ved så heller ikke, om alle er det, men Soffy elsker simpelthen at svømme. 

Videoen er ret utydelig (ikke på min telefon…), men man kan nok godt se, at det er en plettet, der svømmer mens vi andre går.

Meget meget smukt – efter min mening.

De nyder bare sådan en plasketur – gamle og unge.

Vi har været hos Marianne og træne – privattræning, så jeg kan få det hele til at gå op, og få den vejledning, der passer til Anna. Jeg er godt nok glad for at komme derovre, og det er usmageligt at der fra DRK´s side er kørt noget der ligner en hetz imod Mariannes Retrievertræning, det har Marianne s.. ikke fortjent. Jeg vil ikke gå ind i debatten her, men bare understrege, at jeg personligt – ligesom rigtigt mange andre er meget meget tilfredse med det træningstilbud, som hun har.

Jeg har ligeledes fundet privattræning til Soffy, det er heldigvis ret tæt på, hvilket er rigtigt praktisk, når det andet nu ligger så relativt langt væk. 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *