En tur til Randbøl

Som jeg skrev under resultater, så havde Tea og jeg en aftale om, at vi skulle gå en 40 timers i denne her sæson, og det gik som vi håbede begge to, vi fandt frem til skindet uden hjælp.

Der er kommet nye regler i DRK på sporområdet, og det betyder, at man skal have en 40 timers, der er under to år gammel, hvis man vil til kvalifikationsprøve til DM. Om vi vil det næste år, det kan jeg ikke sige noget om, men hun kan altså endnu den “gamle stjerne” . Der er så også kommet et nyt sporchampionat. Man kan blive dansk sporchampion og man kan blive vildtsporchampion. Tea er vildtsporchampion, og for at blive sporchampion, skal hun tage en af DRK´s nye championatsporprøver. Det kunne være sjovt at prøve, så nu må vi se, om der er en prøve der kan passe med tid og sted.

Prøven var om eftermiddagen, og det betød at klokken var mange før det blev Divas tur. Heldigvis tog hun ventetiden i stiv pote, og alt gik jo som nævnt godt, så nu har vi da et ståsted at arbejde videre ud fra – dejligt.

Diva og jeg har været til LP træning i dag, og det vil vi såvidt muligt følge, når vi kan om fredagen. Hun har vældigt godt af at arbejde, når der er andre hunde til stede.

Pelsen drysser af hende i store mængder lige nu. Det har den snart gjort længe, og jeg længes efter, at det for pokker snart stopper, og hun får pels på igen.

Vi fik gået både tur og spor – eventuel køber og jeg her i mandags. Det var vældigt hyggeligt, og næste step er at hilse på selve søde Cassie og Pia på Sjælland.

16-4-2015.4

Tea sad i bilen og gøede lidt, da der kom en flok køer løbende på en mark overfor. Diva hører meget sjældent sin mor gø, og det var lidt sjovt at se, hvor opmærksom hun blev – der måtte virkelig være et eller andet. Tjek børsterne;-).

16-4-2015.5

Løbende køer iagttages;-).

16-4-2015.6

Skriv en kommentar

*