Lidt ekstra billeder

Foråret er da virkeligt over os – skøøønt. Der er så smukt i skoven lige nu, og vi har været almindeligt i skoven i dag og i søndags.

Lørdag passede Erling de sorte damer og Linnea og jeg var til stævne. Vi havde en noget dramatisk start, da traileren røg af med hest i. Vi har en fin trailer, men vi havde ikke dobbeltjekket sammenkoblingen… det gør vi så fra nu af!

Det skete heldigvis ikke så lang tid efter, at vi var kørt hjemmefra, og den gled relativt stille og roligt ind til siden og standsede ved hjælp af “nødbremsen”. For at gøre en lang historie kort (der skete IKKE noget med hesten), så kom vi afsted alligevel – ret forsinkede, men lettede over, at der ikke skete noget alvorligt.

Diva var med i byen, og hun sad tålmodigt i buret og fulgte med i postyret. Det gik fint til stævnet, og vi havde en rigtigt god dag – også Diva, der nyder at være alene med i byen. Der er jo masser af andre hunde osv. Terrænet var top lækkert, der var søer, så Diva fik trænet noget vandapportering. Hun elsker sådan noget træning med masser af tempo:-).

Når man er til prøve gennem Ruhårklubben i Randbøl, så tager Anette Laursen billeder, og det er egentlig meget sjovt at have:-).

Her er et par stykker af dem.

20-4-2015.1

Super lækkert terræn i Randbøl, jeg er dybt misundelig på at kunne træne i sådan noget.

20-4-2015.2 20-4-2015.3

Jeg ser da super glad ud:-). Tea fandt  jo skindet – derfor:-).

S20-4-2015.4

Så er Diva i gang.

20-4-2015.5

10 minutter efter – 1. pr. er hjemme til den gule krudtugle:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *