Det uforståelige

Jeg går ud fra, at alle hundemennesker har læst om de to store dyreværnssager, der har været i denne her uge her i DK. Når jeg læser om sådan noget, så rammer jeg ind i “det uforståelige område”. Jeg kan heller ikke forstå universets uendelighed – eller endelighed. Hvordan kan man undgå lignende tilfælde, det er vel sådan, at man skal tænke. Derudover, så skal man selvfølgelig håbe på, at de stakkels hunde får et værdigt liv i en ordentlig familie.

Jeg kan ikke tænke mig ud af, hvordan det kan forhindres. DKK opdrætteren med 21 udsultede gravhunde, det kunne og burde have været opdaget. Kontrolbesøg af DKK kunne måske have virket forebyggende. Jeg ved, at det ikke er simpelt at forhindre misrøgt som loven er nu, så det er nok lovmæssigt, at man kan gøre noget – måske..

Her i huset er der vist ikke så meget at klage over – muligvis hvis der ikke er plads nok i sofaen til at alle kan ligge som de vil, og der så også skal sidde et par mennesker;-). Diva og Tea har fået et par spor i ugens løb, og Diva har været til træning i dag. Det gik fint, og jeg fik lidt gode råd til “næseprøven” OMG, hvor har jeg bøvlet med den, men nu har vi da lidt at arbejde med.8-5-2015.1

Snuderne fungerer perfekt  – her er det Diva og Tea, der er enige om, at skovbunden er meget velduftende:-). Tea er stadig falsk drægtig – det hele hænger på den ellers så stramme Tea.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *