Diesel og katja

Som man kan læse under resultater, så har Diesel og Katja været ude at vise/bevise, at de er helt suverænt godt kørende lige nu. Katja har været målrettet, vedholdende, grundig, tålmodig, og meget motiverende i sin tilgang til træning af Diesel. Man kan vist roligt sige, at de høster hvad de har sået lige nu. Jeg husker meget tydeligt den opringning fra Katja, der skulle give hende Diesel. Jeg var ude at ride med Linnea, da hun ringede.

Katja havde en amerikansk bulldog på det tidspunkt, og der begyndte mine alarmklokker jo at ringe – lille labbehvalp og kæmpe bulldog…. hun havde også en meget lille baby ….hmmm… lidt højere ringetone.

Besøg og samtale herhjemme fik mig så heldigvis rykket, det personlige indtryk fik fjernet ringetonen;-), og Katja skulle vise sig at kunne håndtere både lille Jeppe (baby), lille hvalp – Diesel, stor bulldog (der dog ikke er mere) og så lige egen frisørsalon.

Ret godt gået, og den indsats og entusiasme har i den grad givet pote – jeg er fuld af beundring, og også stolt af, at en mallaighund har gjort det så godt:-). Katjas er selvfølgelig super glad:-). Nu er der pause i konkurrencerne, og så skal der trænes – selvfølgelig.

Det er ikke sådan her hos mig, at det bare handler om præstation – overhovedet ikke. En ren familiehund har lige så meget værdi som en konkurrencehund, men det er nu ret sjovt, at se nogen nå så langt med et “barn af huset”.

Jeg har fået nye blod – hehe- mange tak for blodforsyning og hyggeligt besøg af Karen og Ole i onsdags:-). Karen og Ole bliver mine første “gengangere” i hvalpekøb, de glæder sig til et Cassiebarn og hermed endnu en “Mallaig” i huset, når de nu engang bliver klar. Det bestemmer Cassie jo:-).

7-7-2014.16L

Jeg synes da, at Lærkemor skulle med i dag, hvor hendes søn har klaret sig så forrygende:-). Her er hun på ferie i Frankrig 2014.

1-7-2014.2

Man skal jo lige tørres bagefter;-).

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *