Den dyrebare tid

Det er dejligt at få support i forhold til det med deltid her på min blog:-), tak for det:-). Igår snakkede jeg med Katja, der også gav sin fulde opbakning til det gode i at bruge så meget af sin tid som muligt på det man gerne vil.

Det er som om, at jo ældre man bliver, jo mere kostbar bliver tiden, og det er vel egentlig logisk nok.

Denne her uge er ret god tidsmæssigt set. Næste uge er forfærdelig, så jeg må lade op og fylde noget ordentlig kvalitet ind i hundenes liv i denne her uge:-).

Der var jagt i skoven i lørdags, så Lærke og Tea fik bare en tur i snor, nu når vi var kørt derud. Det er ikke så tit, at vi støder på jægere, og der er med garanti heller ikke meget at komme efter i det bestemte område, men de hygger sig lidt og får nok også skudt en smule-

De har dog glemt at tage skindet fra en flået hare og en fasan med hjem…, det har jeg ikke oplevet før – efterladt i en pose på en sti. Flot;-).

Det blev til skovtur og træning og familiehygge i denne her weekend:-) – og støvsugning af bil og andre kedelige ting, som hører med til, at man kan opretholde ordentlige rammer omkring sit liv. Derudover blev der klippet negle og halespidser på dem alle tre og givet “Combo Vet” til både hunde og katte. Diva var blevet betragteligt bedre til at acceptere det med at få klippet negle siden sidst. Hun fandt sig fint i det, og fik en guf for hver negl:-).

18-11-2013.1

Morgenhygge i weekenden:-).

18-11-2013.3

Tea i weekenden i smukke november:-).

18-11-2013.4

Der er intet så godt som brændeoven efter en aktiv dag ude – Diva og Tea – lærke har snuppet sofaen;-).

Skriv en kommentar

*