Skovengel;-)

Idag er det min gode dag, for jeg har tidligt fri. Man må gerne smile lidt, men det betyder altså meget med et par timer i den rigtige ende.

Jeg regner med at gå på deltid i kommende skoleår, hvor vores arbejdstid låses fast på skolen. Som det er nu sætter jeg jo stor pris på den frihed, der følger med lærerjobbet, men den ser ud til at forsvinde, så derfor skal jeg ned i tid. Penge er ikke alt, og det at have tid til min familie og minde dyr, det vejer tungest af alt. Jeg havde Diva med i skoven alene idag. Når hun er alene, så er hun en lille “skovengel” så sød og nem at have med, og meget opmærksom på, hvad vi nu skal lave. Idag udnyttede vi træstammerne til at balancere på, og det er ikke så let endda, men hun arbejdede for sagen, og det er jo dejligt. Stammerne kunne også bruges til at “sitte” på, og det var rigtigt rigtigt svært, men det er jo en øvelse hun kender, så hun vidste godt, hvad hun kunne byde ind med. Sjovt at udvide den kendte træning med spændende terræn.

Her til aften har hun fulgt mig rundt i alle de kroge, hvor jeg har været for at gøre rent. Hun er en rigtig morglad hund, og hendes mor – altså mig er rigtigt glad for den lille gule pige:-).

6 replies
 1. Pia Dellgren
  Pia Dellgren says:

  Super beslutning! Den bliver du glad for – her er vi ikke rige med tre tosser som koster, men min tid med dem hver dag kan ikke købes for penge!
  Jeg nyde dem og ikke mindst det team de udgør.
  Glæd dig.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *