Tea lige efter prøven.

 

Tea fik 1.pr på 1000m/40t DKK schweissprøve i Skive Jagtforening.

 

14-8-2011-1.jpg

1.pr. til Tea på 1000m/40t i Skive Jagtforening:-)). Dommer var Anders Laigaard. Stiffindere Kurt Gravgaard, Svend Aage Madsen og Hans Jørgensen.

Kort fortalt, så tog Tea og jeg til skive lørdag eftermiddag, hvor vi indlogerede os på en B&B. Super hyggeligt – helt stille og roligt – bare mig og min hund.

Vi mødte til prøven klokken 8, og Tea gik spor klokken 12.11 og sluttede sporet klokken 12.54, så det tog altså 43 minutter. Jeg vil lige nævne, at inden vi gik ind i kassen, så så vi et dådyr komme ud af skoven måske ca. 100m væk, hvilket gav dommer og stifinder et lille ekstra glimt i øjet, og de havde lige sagt, at nu skulle jeg få lov til at gå en ordentlig tur;-). Det skulle siden vise sig, at dådyret havde gået rundt inde i wiedergangen – herligt med den slags udfordringer, og det havde da også fulgt dommerens spor noget af vejen. Jeg vil sige, at en ordentlig tur, det fik vi. Ud og ind af krat over grusveje og grøfter masser af terrænskifter, og Tea arbejde på højtryk i det krævende spor, og jeg ventede på hendes endelige beslutninger og sådan kom vi igennem vores anden 40timers prøve:-). En laaaang men dejlig tur og dag til Skive og tillykke til Helle med Eddie, der blev prøvens bedste hund. De har styr på det i Klosterheden.

 

 

Dommer: Anders Laigaard

Stifinder: Kurt Gravgaard – Svend Aage Madsen – Hans Jørgensen

å 1000m/40t schweissprøve i Skive jagtforening:-).

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *