Diesel, Dustin og chili har været på DRK-skue i Lyne

6-2-2011.

Igår altså d. 5. februar var Diesel, Dustin og Chili på DRK-skue i Lyne. Dommer var Sverre Sand. De stillede til deres første skue 13 uger gamle og fik alle tre SL og blev placerede som følger:

Mallaig Backstreet Bandit – Diesel: SL 4.vinder i babyhvalpeklassen.

Mallaig Beaver Boy – Dustin: SL 2.vinder i babyhvalpeklassen.

Mallaig Black Nordic Chili – Chili: SL 2. vinder i babyklassen.

Der skal lyde et stort tillykke herfra til Katja og Diesel med deres debut i udstillingsringen, I er så dygtige sammen:-)).

Dustins kritik:

“Smuk hanhvalp, godt hoved og udtryk, saksebid, godt snudeparti, bra hals, god ryglinje, bra kryds, god skulderplacering, bra knæ og hase, meget gode benstammer, parallelle bagben, meget god pels, bra bevægelser, dejligt gemyt, velvist.”

Chilis kritik:

“Smuk lille tæve med velskåret hoved, bra udtryk, saksebid, bra stop, meget god hals, bra overarm, bra ryglinje, bra over og underlinje, godt kryds, fin haleføring, kompakt krop, god pelskvalitet, effektive bevægelser, dejligt gemyt, velvist.”

Jeg har ikke Diesels kritik her, men den var også fin. Jeg er lidt stolt af dem – de små “Mallaiger”, det er super fine kritikker de har fået.

Jeg ville gerne have haft Silja med også, for Sverre Sand kan godt lide hende – og omvendt;-), men jeg kunne ikke nå det, da vi skulle noget om eftermiddagen, så det må blive en anden gang.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *