1.pr. til Tea på schweissprøve i Randbøl.

1.pr. til Tea på 40t/1000m.

Tea fik idag en 1.pr. på 40t/1000m på Ruhår-klubbens schweissprøve i Randbøl Plantage – jubiii.

Dommer var Lars Hansen. Dommerelev Niels Grønbæk. Stifindere Anette Lauersen og Merete Fabst. Hornblæser Mikael Banner. Så er de vist nævnt allesammen.

Tea gik et meget fint spor, der tog 30 minutter at udrede. En meget interessant kasse vil jeg sige. Masser af grantræer, så der var lidt at gå igang med at forsøge at overskue. Jeg er jo glad for, at der er sådan en udfordring, for det prøver os jo af, og da først vi var på vej, så var der ikke tvivl hos Tea om, hvilken vej, der var den rigtige ud af grannerne.

Wiedergangen var lige ved at give mig ubegrundet koldsved, men hun vendte meget fint af sig selv og søgte med det samme til den rigtige side, og brugte ikke meget energi på at finde sporet igen.

Tea runderede flere gange undervejs, og det kunne dommerne godt lide. Den gode sporhund tjekker forskellige muligheder ud, og beslutter sig så for at gå på den rigtige. De syntes rigtigt godt om søde Teas præstation. Tea markerede schweiss og sårleje undervejs. Det var da lige før, at mor kneb en lille tåre, da hun standsede ved at sårleje – skrabede i det og kiggede på mig og flokken bagved og så tog hun så sporet op igen. F…. dejligt at min “brush up” på sårlejer har virket.

Da vi var færdige, så sagde de at sporet var prøvens sværeste og Tea havde gået det ualmindeligt godt. Dejligt at høre og tak fordi de ikke sagde det inden vi gik igang;-). Tak til Anette Lauersen og co. for det kæmpe arbejde de har gjort for at få plads til alle dem, der havde ønsket at få plads. 4 dage med sporprøver på to uger, så behøver man s.. ikke Fittnes.dk.;-).

Tea i den skarpe forårssol – lige efter prøven.

 

3 replies
  1. Ulla Mattisson
    Ulla Mattisson says:

    Stort tillykke til jer. Super flot. Du har virkelig også trænet forud, så dejligt at se at det giver pote.
    Dejligt at det virker det man går og træner. Rigtig godt billed af dig og Tea.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *