15-12-07

Alle hvalpene fra A-kuldet har det godt, og fungerer godt i familierne, så det er jo virkeligt dejligt at høre. Jeg venter stadig på, at min webmaster får sat siden op, så jeg kan oprette en side til hver hvalp. Her vil de billeder jeg har af dem som 7 uger og de billeder,som jeg tog, da de blev hentet, blive lagt ind, også er det op til jer hvalpekøbere, at sende mig flere og evt. resultater fra skuer eller prøver, så siden kan opdateres.

2-12-07

Så er her blevet stille. Alle de små mallaiger er kommet ud på egne poter, og jeg krydser virkelig fingre for, at det går godt ude i familierne. Indtil videre har jeg kun fået positive tilbagemeldinger. De små er fulde af gåpåmod, og får masser af opmærksomhed fra deres mennesker. Jeg håber at holde en god kontakt, så jeg kan hjælpe med råd, hvis det skulle være nødvendigt, og samtidig følge med i hvordan de udvikler sig. Det er klart meget interessant og nødvendigt i forhold til planlægning af evt. senere kuld her i kennelen. Så skriv endelig til mig, jeg er meget nysgerrig.

29-11-07

Det har været et par hvalpedage med godt med tryk på. De er blevet meget aktive og trænger til at komme ud i deres familier. Tirsdag blev de tatoveret i øret, igår fik de deres fjerde ormkur, og idag er de blevet undersøgt og vaccineret af dyrlægen og erklæret for sunde og raske. I morgen bliver Frida, Tosca, Admiral Nelson, Karla (til Vallensbæk) og Louis hentet. Lørdag bliver Ale Maker og karla (til Roskilde) hentet. Søndag er det så Lollis og Alistairs tur. Tilbage er så lille Tea, som jeg glæder mig rigtigt meget til at komme igang med. Jeg vil lave en side til kuldet, så jeg kan opdatere med billeder og forskelligt nyt på hundens egen side. Det kræver lige, at min ældste søn – Christian laver en skabelon, som jeg kan sætte det op i, og det kan godt være, at der går lidt tid, inden vi når så langt. Billedet her nedenunder viser hvalpene i fuld gang i et køkken, der ikke lige er taget ud af et boligkatalog, men som fungerer fint som legeplads for de små banditter.

 

25-11-07

De små har været ude at køre idag. Med hjælp fra Fridas og Lollis familie, fik vi givet dem en tur ud i en indhegnet plantage. Det er sin sag, at få 10 basser ud og ind ad bilen og ikke mindst ind i plantagen. De nød det i fulde drag, og der var ro i flere timer bagefter.

(Billederne der hørte til datoen, er desværre forsvundet fra denne side. Jeg har dem dog stadig liggende på computeren, hvis der er nogen, der synes, at de mangler)

 

 

24-11-07

De sidste par dage har været meget hektiske i forhold til bedømmelse og fordeling af de små basser. Alle ved nu hvilken hvalp der bliver deres, og jeg håber så inderligt, at det kommer til at gå godt for alle de små, jeg sender ud herfra.

Testen igår viste i store træk det, som jeg selv havde forestillet mig, men det var meget meget spændende at se, hvordan der alligevel er små individuelle forskelle, som kan være svære at skelne, når de går i en flok på 10 hvalpe. Alle hvalpene viste tillid til mennesket og bar præg af, at have været meget i hænder. Ifølge Iben Pytlick som tog testen, så er det et rigtigt fint og relativt ensartet kuld hvalpe. Som jeg har skrevet tidligere, så kan testen for enkelte hvalpes vedkommende være taget på et dårligt tidspunkt f.eks. hvis hvalpen har været længe vågen. Der er ikke lavet om på fordelingen af hvalpene på baggrund af testen, men testen kan give et rigtigt godt fingerpeg af, hvordan man skal fortsætte træningen af den lille, når den kommer hjem.

Idag har der været besøg til Alistair MacLean, og jeg er simpelthen så glad for, at den helt rigtige famile er dukket op til ham – også. Han er en dejlig mild og rolig hanhund, som bare lige passer Iver og Aase, der bor på Vibygaard på Sjælland. Alistair skal efter et hundefrit år på Vibygaard, være afløser for Balder, der blev 12 år.

 

Mallaig Allspiced Blackberry Tea, som hedder Tea, er hende der bliver her. Ifølge testen igår, så tegner hun til at blive en selvstændig lille dame.

Tosca yderst og Alistair inderst i kamp om en handske. Alistair fik den, hvilket Tosca efter min mening havde rigtigt godt af.

 

Louis og Lolli kan godt dele en stilk af en gammel bregne. De får jo ikke så meget at spise, mener de vist selv, så de må supplere med alt muligt godt fra haven. Skulle man være i tvivl, så er det Louis til venstre, han er ved at runde de 8 kg.

Her er Stigs Karla ved at supplere med lidt vin-gren.

Karla som sidder herunder er Malene og Thomas karla. Hun har heldigvis fundet et gammelt æble.

 

Der har været flest billeder at tøserne denne gang. Det er dejligt at kunne sætte navne på dem nu.

 

 

21-11-07

En lille opdatering her til aften. I morgen eftermiddag kommer Iben Pytlick og tester hvalpene. Sent på eftemiddagen/om aftenen kommer Bolette Heering og kigger på eksteriørdelen. Jeg er spændt på, om mine egene forestillinger om hvalpene holder. Det håber jeg, for det er noget af et puslespil, der skal gå op, når hvalpene skal placeres, og jeg har selvfølgelig gjort mig tanker om, hvordan brikkerne kan passe sammen. Her tænker jeg på kommende tæveejere, for hanhundene er fordelt! I får besked så hurtigt som muligt, hvilket sandsynligvis vil sige på fredag. I har bare været så positive og tålmodige, det skal i have tak for!

 

Igår var alle hvalpe med ude i indkørslen med halsbånd og snor på. Altså en ad gangen. Det klarede de fint, selvom det var lidt voldsomt, når der kom en knallert forbi, eller hvis gravkoen på den anden side af vejen larmede. Sådan er den verden de skal bo i nu engang, så de er altså nødt til at komme ud i den, det er meget vigtigt for deres prægning.

De fik noget tørkost spredt ud på græsset her i eftermiddag, og det kan de sagtens finde ud af at søge efter. Mor Lærke er meget vedholdende, og bliver ved, til det sidste stykke er fundet. Det er en god beskæftigelse for dem, når jeg lige skal have vasket gulvet.

Sådan så det så ud efter 1 time i haven.

Her er så de 6 andre. Jeg kunne med god samvittighed tage Lærke og Felix med ud og gå tur og træne lidt.

Lærke er helt med på, at vi er gået igang med at træne igen. Vi er blevet inviteret med på jagt, og det forpligter jo.

 

19-11-07

Bare lige for at være sikker på, at alle ved det, så er tidligste afhentningsdag fredag d. 30.november. Jeg ringer til alle og aftaler tider for afhentning.

Lidt billeder af “drengene. Her er Mallaig Ale Maker i fuld firspring.

Nedenunder er det Mallaig Admiral Nelson, der er ved at være lidt træt efter en tur i haven, hvor han var flittig med snuden i jorden efter tørkost.

Mallaig Arthur Montgomery (louis) har endelig lidt fred for tøserne, som allerede er lidt glade for at drille ham.

Det kan godt se lidt sjovt ud, da han jo er en stor tålmodig fyr, der kun nødtvungent siger noget til de frække tøser.

 

18-11-07

Der var godt gang i hvalpene, da der var åbent hus ved 10-tiden idag. Kommende tæveejere så dem “in action”, og alle synes, at de bare var super søde. Lidt senere dukkede hanhundeejerne op. De fik præsenteret deres hvalp, og det så ud til at være kærlighed ved første blik. De små var alene sammen med deres kommende ejere ude i haven, og det var dejligt for dem, men de var godt nok trætte bagefter.

Den “røde” hanhund Mallaig Arthur Montgomery (Louis) skal til Sjælland som famile og udstillingshund. Marlene – hans nye mor glæder sig rigtigt meget til at få ham hjem til Hornbæk.

Den “blå” hanhund Mallaig Admiral Nelson skal til Sydfyn og være jagt og familiehund. Derudover har hans nye mor og far planer om, at det kunne være sjovt at prøve at udstille ham og gå på markprøver.

Den “blanke” (uden mærke) skal til Veflinge som jagt og familiehund. Han havde sin nye far og “storebror” på besøg idag. “Storebror” har også jagttegn, så der er vist lagt op til et godt fællesskab omkring Mallaig Ale Maker. Jeg skal forsøge at sætte billeder ind af de enkelte hvalpe i den kommende tid.

Tæveejerne må væbne sig med tålmodighed en uge endnu. Så snart jeg er afklaret, så giver jeg besked, og man er derefter velkommen til at komme og hilse på den udvalgte.

Hvad skal man egentlig med legetøj, når man kan bide i en rod?

Billederne er taget i eftermiddag, da de var ude at “tonse” for anden gang.

 

16-11-07

I dag har de små været ude i den store have i en hel time. Det var dejligt vejr, da jeg var hjemme ved middagstid, så det nød de rigtigt. De udforskede alt, og jeg er glad for, at vi har hegnet ordentligt ind. Drivhuset kunne de lige kravle ind i, og det gjorde de så. Jeg spredte lidt leverpostej på græsset, hvilket de alle hurtigt fik snuderne ned efter. Jeg lavede også et spor med en kniv med leverpostej på, og som man kan se på forsiden, så fandt blå tæve det først, men her nedenunder har hun nu fået følgeskab af en anden tøs.

Jeg havde alle med udefor haven. En og en altså. Alle så lidt forundrede ud, og nogen begyndte at hoppe lidt rundt, men de fleste af dem holdt godt øje med hvor jeg var, samtidig med, at de snusede interesseret rundt, hvilket må betragtes som helt normalt. Næste gang de skal udenfor haven, kommer de ud foran med snor og halsbånd på.

 

 

 

12-11-07

Tak for igår til de hvalpekøbere, der var for at se til hvalpene. Alle var tilfredse med det de så, for basserne er kønne og tillidsfulde allesammen. De holder bare ikke så lang tid før de bliver trætte, så noget af tiden var der åbent “sovende hvalpehus”.

Det er klart at man som kommende ejer er nysgerrig efter at få at vide, hvilken en hvalp man får med hjem. Det er først i den senere tid, at de er begyndt at vise forskellig personlighed, og det kræver meget tid sammen med hvalpene, før man kan vurdere, hvordan den enkelte hvalp er.

Nu når jeg selv har et kuld, så må jeg indrømme, at jeg ikke har meget fidus til at valget af hvalp foregår på baggrund af et par enkelte besøg og egne små primitive undersøgelser. Det er simpelthen ikke seriøst nok efter min mening.

Jeg iagttager dem samlet, nogengange to og to og senere også enkeltvist. Der tegner sig stille og roligt et hieraki imellem dem, men det er ikke meget tydeligt endnu. Hvis de kommer ind i et nyt rum, er der nogen der med det samme udforsker og andre der holder sig lidt mere til mig. Jeg er ikke begyndt at notere endnu, men det gør jeg i løbet af næste uge. Det er meningen, at iagttagelserne skal hjælpe mig med at fordele hvalpene bedst muligt. Derudover bliver de også testet. Testen bliver lavet på 49 levedag, og bliver foretaget af vores regionsformand Iben Pytlick. Jeg mener, at testen både kan fortælle om hvalpens temperament og egenskaber, men den kan også fortælle, hvordan den enkelte hvalp skal trænes f.eks.

Det er bare sådan, at hvalpene nogengange er friske og andre gange trætte, og det må medvirke til en vis usikkerhed i sådan en hvalpetest. Jeg kan nemlig gøre mine iagtagelser, lige når hvalpene er mest friske, så det er mine egne iagtagelser, jeg vil lade fylde mest i fordelingen.

Udseendet får jeg hjælp til at vurdere her i kommende weekend. Alle hvalpene tegner meget fint. De har alle kraftige benstammer og gode kompakte kroppe, så det tegner til at blive gode racetypiske Labrador, ligesom jeg havde regnet med.

Et par hvalpekøbere har gættet på, at det vist bliver svært for mig, at komme af med de små “basser”, og det har de selvfølgelig spottet helt fint. Jeg er derfor også utroligt glad for at bare en eneste lille “bassetøs” skal blive her. Heldigvis er det gode familier der venter på de andre. Familier der er parat til at give hvalpen den tid den har brug for, når den nu om mindre end 3 uger er parat til at rejse hjemmfra.

 

Hvalpene var en tur ude i den “store have” idag, det var rigtigt sjovt.

Linnea holder “åben hvalpehave” og de elsker hende. Hun kommer til at savne dem allesammen siger hun, og vi kommer jo nok til at prøve det med hvalpe igen en anden gang, er vi enige om.

 

 

 

Så er der bud efter “pelskraven”

Nogen af “basserne” var enige om at sove, da de kom ind, og andre var friske lidt endnu.

 

 

9-11-07

De har hver en skål at spise af, men de bytter nogen gange undervejs. De spiser ellers meget stille og roligt og smasker kun lidt ;-).

Man kan sagtens ligge 5 basser i en kurv.

 

8-11-07

Røret som jeg lagde ud på køkkengulvet idag, blev straks taget i brug. Jeg havde nok forestillet mig en lille tøven ved kanten, men “basserne” indtog det som en selvfølge.

Røret kan også bruges til at gnave i.

 

7-11-07

Der er – med jævne mellemrum rigtigt godt gang i “basserne”. De bliver dog hurtigt trætte, og så falder de bare i søvn. Det kan være midt på gulvet eller omme bag ved en kurv f.eks. Døren mellem køkken og bryggers er åben hele tiden, og vi har i bogstaveligeste forstand hvalpe overalt! De har været ude et par gange hver dag, selvom vejret ikke lige er så hvalpevenligt. Det er spændende for dem, og nogen får så også lavet både stort og småt udenfor – til min store begejstring Smile.

 

Billederne er taget lidt sent på eftermiddagen.

 

 

De elsker stadig at drikke hos Lærke, og hun finder sig fint i det. Hun går bare, hvis hun bliver træt af det.

 

Én lå og sov, og resten var altså lige udenfor. Det er virkeligt vigtigt at tælle, når de skal ind igen.

 

Denne lille fyr viste lige en fin trav, det vil jeg jo gerne se, hos dem der evt. skal besøge udstillingsringene.

Et ellers næsten vissent blomsterbed er altså meget spændende for denne lille tæve.

 

 

3-11-07

Så har vi holdt store flyttedag, som billederne viser. “Basserne” har været både i køkken og bryggers før, så det var ikke helt ukendt område de flyttede ud i. De har nydt at få mere plads at løbe rundt på, og virker helt parate til at håndtere en lidt mere spændende verden.Vi mennesker går jo meget rundt om dem nu, og det er rigtigt hyggeligt og meget tidskrævende, da vi har det med ikke at komme videre end til bryggersetSmile.

Igår var hvalpekøber – “Fridas mor” på besøg, og med sig havde hun ern cd med mærkelige lyde. “Sounds Scarry” hedder den. Her er både nytår, torden og skud i forskellige udgaver. Den specielt udviklet til hunde og vi har spillet “nytår” idag, hvilket hverken “basser” eller husets andre hunde tog sig af. “Basserne” har godt af at høre mærkelige lyde, og det er godt at starte nu, hvor de slet ikke forbinder det med noget ubehageligt.

Idag var Karla´s far så på besøg fra Sjælland. “Basserne” var lidt trætte på grund af flytningen, og var næsten lige faldet rigtigt i søvn. Vi havde nu alligevel alle tøserne oppe, og han og jeg kunne godt blive enige om, at de er dejlige alle sammen.

 

 

 

Jeg tænker lige over om jeg har lyst til at gå over tærsklen – ser det ud til, at denne lille tæve tænker. I øvrigt har hun Lærkes hovede – kan jeg se.

Hvis nu man både er ude og inde, så er det både spændende og trygt på en gang.

“Hvis nu du går, så går jeg også” , det er rigtigt sjovt at se, hvor stort det er for dem at komme udenfor.

Man kan møde alt muligt underligt ude i verden. Missen ser lidt sur ud, det er han ikke – bare interesseret, han er selv kun killing og faktisk meget sød ved “basserne”.

 

 

 

 

 

 

De skal jo lære det, det med at bide i støvler og sko;-).Sko i bryggerset er på eget ansvar lige nu.

Er hun ikke bare dygtig?

 

Den siddende aflevering er så på plads ;-). Selvfølgelig rent tilfældigt, men alligevel ret sødt.

 

Hannerne kan altså også apportere – her “karklud med knude”. Lige denne hanhund og så også lige en til, og synes Linnea altså at vi selv skal beholde. De er skønne de fire hanner, men vi beholder nu en tæve.

 

30-10-07

I dag havde vi besøg af en hvalpekøber til en hanhund til jagt og familie. Det er nu lidt sjovt, at jeg uden at jeg har anet det før nu, har en kollega, der er meget engageret i jagt og hundetræning. Det kan nok blive til en hundesnak eller flere i fremtiden.

De er blevet rigtigt frække de små. billederne taler vist for sig selv.

27-10-07

Som det kan ses af billederne er der bare gang i basserne nu. De er så småt ved at blive introduceret for fast føde, og det er gået rigtigt godt. De vejer mellem 2100 og 2400g nu. Big Mamma må se sig overhalet af et par brødre nu. Alle hvalpene har en dejlig tæt pels og skønne odderhaler – som de jo skal have. De er opmærksomme på lyde nu – man kan fange deres opmærksomhed med en lyd, eller de kigger op, når lågen ind til dem går op. Vi forbereder deres flytning til lidt mere plads i denne weekend med hegn i haven og afspærringer rundt omkring. De flytter nu tidligst ud af den trygge hule i den kommende weekend.

Her er de 4 hanner – nogenlunde samlet.

Så blev det tævernes tur, og det gad de ikke lige.

 

Linnea prøvede at holde på tøserne, men de havde ikke lige tid til den slags.

 

Til gengæld så gad de godt snakke med Linnea, hun smagte åbenbart rigtigt godt.

Her er en af de hanner der har overhalet Big Mamma.

 

Selvom man er en stor dreng, så kan man altså godt lide at blive vugget lidt. Jeg håber ikke, at vi gør dem for forvente, men de elsker simpelthen at blive vugget lidt. De bliver helt afslappede og falder i søvn.

 

 

23-10-07

Det går bare derudaf med deres udvikling lige nu. De er først 3 uger på fredag, men allerede nu viser de interesse for os, når vi går ind i kassen. Her til aften lagde jeg mærke til, at en af dem snusede til min lomme, hvor der lå et par Royal Canin Labrador foderpiller. Jeg prøvede at tage en pille og køre hen over tæppet, hvorefter jeg kunne få dem til at følge det spor jeg trak. Jeg bliver imponeret af de små basser, det må jeg sige. Anlæggene for at følge spor ligger bare i dem i en alder af 2,5 uge. Det skal prøves igen, det er helt sikkert. Det viser også, at der nok ikke så lang tid til, at de kan begynde at interessere sig for fast føde.

 

 

Det kræver noget koncentration at komme fremad, men gå det kan de altså.

 

Skulle nogen være i tvivl, så er basserne af den gammeldags brede slags ;-).

Der skulle gøres rent i kassen, så de røg lige en tur ud i køkkenet, hvor de rykker ud om et stykke tid.

Det er lidt for tidligt, og det var dejligt at have mor med derud. En lille tår kan trøste, når gulvet er fremmed og glat.

 

21-10-07

De små er begyndt at bevæge sig meget rundt i kassen, de går på noget usikre, men alligevel målrettede skridt mod Lærke, der tålmodigt lægger krop til de små sugekopper. De er blevet mærket med neglelak, så jeg kan følge med i deres vægt nu, når de nærmest er helt selvhjulpne i at nå frem til mælken. Der har været hvalpekøbere til to tæver idag. Først var der en familie fra Varde, der glæder sig rigtigt meget til at få – især en dejlig familihund, men også en god apportør. Sidst på eftermiddagen kom så en familie her fra Fyn, der gerne vil have en sød og glad hund ind i deres familie. Det er rigtigt dejligt at få gode købere til de små. Med gode købere mener jeg mennesker, der vil indlemme hunden som et fuldgyldigt medlem af familien, og give den et godt og indholdsrigt hundeliv. Med den indstilling til at have hund, kan man få mest muligt ud af den dejlige race, som en labrador er.

Der er nu én tæve og to hanner, der ikke er reserverede.

 

 

Prøv at tælle, der er altså ti skønne bjørneunger på billedet.

Mai var ikke meget for at køre tilbage til VardeSmile, og Lærke holder lige øje med at gæsterne er søde ved de små. Det er de – vil jeg lige sige.

Ind imellem besøgene skal de små have lidt at spise. Det ser lidt voldsomt ud, og de skubbes og masses, men det går faktisk fint med “siddende taffel”. Det ser jo egentlig heller ikke ud til ,at de mangler noget.

Alexander på 5 år var rigtigt dygtig til at snakke med hvalpene.

Marcus har ønsket sig en hund meget meget længe, og han skal være med til at passe og træne den nye “lillesøster” i familien.

 

 

 

 

18-10-07

Idag har der været hvalpekøbere på besøg fra Sjælland. Jeg tog et par søde billeder af Emilie og Andreas, der havde glædet sig rigtigt meget til at se de små basser. De skal have en hanhund, og han skal være lige så sød og dejlig som Charlie, som også er efter Diesel. Jeg har klippet negle på de små idag, hvilket ikke lige er det letteste i verden. De skal helst sove, mens man lister saksen hen til poterne, nogen bliver ved med at sove, mens andre stritter en del imod, og så venter jeg lige til senere.

 

 

Andreas havde ham der valgte at sove fra det hele – til at starte med.

Emilie fik en der sprællede lidt, men hun holdt nu fint fast på ham.

Her slappes godt af.

 

 

 

17-10-07

De små har det godt allesammen. De vejer mellem 1200 og 1300g (ca). Big Mamma fører med sine 1350g. Det er dog svært at være præcis, da de ikke er så gode til at ligge stille med mindre, at de er helt forædte og sover. Et par af dem har åbnet øjnene, og de andre er på vej til det. Hele bjørnebanden (de minder om små lodne bjørneunger) fik første ormekur igår. Jeg blev rådet til at bruge Banminth, og det får de så igen, når de er 4, 6 og 8 uger. Mandag havde jeg en hvalpekøber på besøg til en tæve, og i morgen kommer der en familie fra Sjælland, der er interesseret i en han. Det er dejligt at, de allesammen godt kan lide mor-Lærke, som mor har hun jo indflydelse på deres socialisering. Lærke hviler meget i sig selv, og modtager gæsterne med ophøjet ro, og det vil hun give videre til de små bjørneunger. Der er nu to hanner og to tæver, som der ikke er reserverede på nuværende tidspunkt.

 

Lige her kan man se en lille forædt bjørneunge.

Så er det altså helt sikkert, at de små har fået øjne. Det er en tæve Linnea holder.

 

14-10-07

Idag har der været hvalpekøbere på besøg. Et par med to voksne piger fra Sjælland, der reserverede en tæve og et par fra Sydfyn, der reserverede en han. Dejligt at møde de kommende ejere allerede nu. Det er for tidligt at bestemme lige præcis hvem af de små der bliver deres, men jeg synes, det er vigtigt, at etablere en kontakt så tidligt som muligt, så jeg kan vejlede dem så godt som muligt i forhold til at vælge den rigtige. Jeg vil meget gerne følge hvalpene, når de har forladt kennelen, og det kan jo kun lade sig gøre, hvis der er et tillidsforhold imellem mig og de kommende ejere. Om et par uger vil jeg holde åbent hus en gang om ugen, hvor de kommende ejere kan komme og kigge hvalpe.Det giver god socialisering af hvalpene, og det giver køberne mulighed for at få indtryk af de små.

Her kommer så et par billeder af de små sorte basser.

De ligger i denne her kurv, når jeg gør rent i kassen.På billedet er de mætte allesammen.I øvrigt kan Lærke godt lide at ligge i kurven og give dem mælk. Hun kan lige være der med 5 basser ad gangen.

 

Her er det en han forrest og en tæve bagerst.

 

 

 

 

13-10-07

De små trives rigtigt godt. Her til morgen vejede jeg dem igen. Alle 4 hanner vejer lidt mere end 1000g nu, og tæverne ligger mellem 940 og 990g, med en enkelt “Big Mamma” på 1076g. Samlet set har de alle lidt mere end fordoblet deres vægt, så Lærke har rigeligt mælk til dem. Det skal for en god ordens skyld nævnes, at de alle er sorte som kul! Når vi tager billeder inden for med blitz, kan det være svært at skabe et ordentligt lys på de små sorte basser. Der vil komme nye billeder i løbet af weekenden, når Linnea er hjemme til at hjælpe mig med at holde dem igen.

10-10-07

Hvalpene tager fint på, og vejer nu mellem 700 og 850g. På billedet lige nedenunder, får den lille han et lille forsigtigt kys af Linnea, der er 11 år. Dejligt at Linnea der er heste og hundepige vil hjælpe til med de små “tillinger”. Mathias på 16 år er ikke så meget for at holde dem, da de sagtens kan finde på at tisse på hænder og tøj. Lærke slikker dem fint, så hun holder det hele igang. Tilgengæld tog Mathias Felix med ud på en tiltrængt løbetur her i eftermiddag.

Denne lille tæve holdt nu tørt, da der lige skulle fotograferes.

 

 

 

 

 

8-10-07

Her kommer et billede med hanner for sig og tæver for sig. Når vi skifter “ped bed” og aviser i kassen, kan vi lige så godt tjekke og veje hver hvalp samtidig. Det er ikke let at veje dem mere, de ligger ikke ret stille på vægten. I det hele taget er de meget mobile, de kan krybe hen over tæppet med god fart, for finde en pat. Der er også godt med lyd på, hvis de ikke lige støder ind i patten.

De 4 hanner på rad og række.

Her ligger de 6 tæver næsten på række :-).

 

 

7-10-07

Hvis man ser godt efter kan man tælle 10 hvalpe på det ene billede. De har taget på allesammen, og vejer mellem 500 og 600g. De sover og spiser, og vi kigger efter, at de allesammen får noget at spise.

 

 

6-10-07

Her kom så det næste billede taget her i eftermiddag. De er blevet vejet og de har alle taget på siden igår.

Natten er forløbet fint, og de små trives. Selvom der ser meget trangt ud i “mælkebaren” på billedet, så har Lærke masser af mælk og hun passer dem super godt. Hun har meget travlt med at komme ind til dem, når hun har været en lille tur ude i haven. Jeg tager flere billeder her i løbet af weekenden, men her er det første.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *