Praktisk info

Dyrlægen har været her i dag. Alle hvalpe er fine, de er vaccinerede og sundhedsundersøgt – og der var ingen bemærkninger i sundhedsattesterne. De skal revaccineres, som jeg har skrevet, når de er henholdsvis 9 og 13 uger. Det behøver ikke at være mandag, når de er 9 uger, men de er først endegyldigt beskyttet mod Parvo, når de får deres revaccine, så man kan lige så godt få det gjort så snart, at de er 9 uger.

Min dyrlæges anbefaling (Gert Jarn fra Brenderup Dyreklinik) er, at hvalpene ikke modtager besøg før de afhentes som 8 uger gamle. Jeg er ked af at skuffe jer, der havde glædet sig til at komme og kigge igen, men jeg har valgt at følge hans råd. Linneas heste, der står i Otterup,  holder også fri indtil da, og det er ret stramt skal jeg hilse at sige.

Jer der har hund i forvejen derhjemme skal sørge for, at den ikke har kontakt med andre fynske hunde 48 timer inden den lille kommer hjem og til den lille er revaccineret.

Vi har dog haft besøg af familien fra Jylland i dag. De har ingen hund, og de har ikke kontakt til hunde. Jens har testet hvalpene, og jeg fik bekræftet mine egne iagtagelser af dem, så det var rigtigt fint. Ret interessant at se, hvordan de reagerede på en fremmed testperson, det var helt klart noget andet end mig. Derudover fik de hilst på Silke på 3 år – hun var meget spændende.

Jeg er ved at danne mig et overblik over, hvem der skal hvorhen. Jeg håber, at jeg ved det om en uge, jeg ved jo godt, at der ventes i spænding derude. Når jeg ved det, så sender jeg selvfølgelig billede og ringer jer op, så I får en begrundelse for, hvorfor det lige blev den. I er mere end velkomne til at sende mig spørgsmål om alt i forbindelse med hvalpen. Hvis I synes, at der er noget, I ikke har fået sagt omkring, hvad I har tænkt jer at lave med hvalpen, og hvilke forventninger I har til jer selv og hvalpen i jeres kommende fælles liv, så er det nu, at I skal skrive eller ringe. Jeg mener selv, at jeg har de oplysninger, som jeg skal bruge, men hvis I har noget at supplere med, så gør I det. Jeg modtager ikke ønsker om bestemte hvalpe. Det er et samlet puslespil, og det går pudsigt nok altid op, så man går ud ad døren med den største skat.

Jeg har ikke rigtigt nået at tage billeder i dag, men et enkelt af en klumpe sovende hvalpe i bryggerset her til aften, det fik jeg da.

5-12-2016-1

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *