4 uger i dag og 4 uger tilbage her i huset. Vildt at tænke på, hvad der er sket på 4 uger, og hvad der sker i de 4 næste.

I denne her uge, bliver der gjort klar til, at de kan rykke ud i køkken og bryggers om dagen. De er ikke helt klar, men der skal også være klart derude før de kan komme derud. Det betyder, at der skal sættes plader op forskellige steder. Der bliver lukket for kattenes kælderindgang. Det kommer nok til at skabe lidt forargelse hos  de to missepiger, men  det må de leve med;-). Der skal blokeres så de ikke kan gå bagved køleskabet, og sættes plade for ud til badeværelset og den ene bryggersdør. Det er for, at de ikke kommer i klemme simpelthen.

På søndag regner jeg med, at de er derude – altså, når der er åbent hvalpehus. Jeg glæder mig til at se så mange som muligt på søndag den 13. eller søndag den 27. december. Pia, der har Cassie normalt kommer også. Cassies tre drenge skal alle tre til Sjælland får mulighed for træning og hygge med Cassie, Pia og co. ovre på Sjælland.

Når I kommer ind til hvalpene, så sæt jer ned og lad hvalpene komme til jer og respekter, hvis de sover. I må ikke løfte dem op, de kan simpelthen ikke tåle så mange løft – de kan risikere at kaste op, hvis mange løfter dem på kort tid. Jeg ved godt, at jeg er en skør “kennelmutter”, og det sikkert er anderledes andre steder, hvor kennelmor er sød, mild og rummelig, men jeg passer altså bare på jeres kommende guldklump for jer – ikke andet.

Når vi så har kigget og nusset lidt, så skal hvalpene sove igen. Så er der kaffe og mulighed for at spørge Pia og mig om alt muligt vedrørende hvalpen.

Her kommer lidt billeder fra 4 ugers dagen. Jeg glæder mig til at komme udenfor med dem, det giver altså lidt mere til billederne.

8-12-2015.1

Det er meget smart med lidt af Silkes babylegetøj i skuffen. Hun bruger det ikke mere, og så er der lidt nyt, når man kommer i stuen.

8-12-2015.2

De er altså lidt mærkelige og overalt siger Diva.

8-12-2015.3 8-12-2015.4

Mor Cassie passer lige sofaen mens de små går rundt i stuen.

8-12-2015.5 8-12-2015.6  8-12-2015.8 8-12-2015.9

Når de så har leget lidt i stuen, så bliver de enige om, at de skal sove – alle på én gang. Det er den “blå”, der sover og ham uden halsbånd, han var ikke helt faldet i søvn endnu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *