Tunnel og gensynsglæde.

Jeg har købt en hundetunnel til d-kuldet i Netto – inden det her d-kuld overhovedet var rigtigt planlagt, og nu er den altså fundet frem. De kan godt lide at lege inden i den, og alle har været flere ture igennem den. Linnea kom hjem idag efter at have været væk siden i mandags, og de kastede sig nærmest over hende og viste absolut gensynsglæde. Ikke bare nysgerrighed som ved fremmede, det var rigtigt skægt at se.

Afhentningen af hvalpene kommer til at være lidt glidende i den uge, hvor de er klar om tirsdagen. Som det ser ud nu, så er der kun to, der bliver hentet tirsdag, og jeg er ikke sikker på, at jeg vil bruge en fridag på det så. Jeg skal lige finde ud af min arbejdsdag – om der er møde f.eks., det får betydning for, hvad tid, man kan komme og hente de to små guldklumper:-).

Hvalpene er ude på den store græsplæne flere gange om dagen, og her i formiddag kom Erling ind og spurgte, om de var derude – altså på den store. Det var de så ikke efter min mening, men det kunne han så sige, at det var der to der var. De lå så og sov i skuret…altså;-). Daddy og grønne havde så lige møvet sig under hegnet og hygget sig lidt mere ude i det spændende areal. Der kan man bare se. Stedet blev fundet, og nu er der sat pløkker i, så nu er det vist nok sikkert.

Vores store have er også indhegnet, men jeg vil altså vide, hvor de er!

9-8-2013.1

Tunnelleg.

9-8-2013.2

Lilla i tunnel.

10-8-2013.9

Mere tunnelleg.

10-8-2013.6

De to gule drenge igen igen – gule bagved.

9-8-2013.4

Daddy blev træt. Det var hårdt arbejde at bryde ud, og han nåede at gøre det to gange. Gang nummer to alene, og så sad han uden for bryggersdøren og gjorde opmærksom på, at han ikke var som de andre, han ville bare ind til os. Han er en fest – virkelig en sjov og underholdende hund.

10-8-2013.4

Den anden “synder” – grønne.

10-8-2013.5

De trængte til en kæmpe krammer efter Linneas mening, og de nød det:-).

10-8-2013.3

Det var rigtigt sjovt at se, som de rendte hende helt over ende – rigtig ægte hundeglæde:-)

10-8-2013.2

Og menneskeglæde:-).

10-8-2013.7

Daddy og Lilla ved bassinet i den “store have”.

10-8-2013.8

Man er vel en ægte labrador – sådan en, der søber med vandet – grønne:-).

 

2 replies
 1. Pia Dellgren
  Pia Dellgren says:

  Søde hvalpe!
  Her har den sorte tøs fået 100% styr på sidende afleveringer. Nu mangler vi kun sikkerheden i det frie søg – så er vi klar. Håber på en c-prøve sidst på året sammen med Rumla. De sidst par gange vi har trænet har den sorte tøs langt afstand til lillesøster som ellers er super dygtig.

  Reply
 2. Gunvor
  Gunvor says:

  Tak:-), ja de er dejlige – med masser af energi lige nu:-). Det lyder da dejligt, at søde Cassie lige gør sig lidt umage;-). Meget meget spændende med en C-prøve:-), og helt godt at have to at have med:-).

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *