Så skiftede de deres opholdssted om dagen ud med køkken/bryggers og have. Det gik rigtigt godt med flytningen – eller hvad vi nu skal kalde det. Hvalpene er godt tilfredse, og det er jeg også, det letter noget på rengøring og tæppevasken.

Vi har hegnet et stykke af haven ind til dem – inklusive terrassen, og de sætter meget pris på at sove i bregner og huller osv. Det er jo varmt nok, så det får de lov til. Jeg har ikke haft sommehvalpe før, men jeg kan godt se fordelene ved det. Fodring har også været udenfor, så kan de med det samme komme af med det de skal bagefter;-).

De får også flere indtryk og lyde ved at være udenfor. Græsslåmaskiner der larmer, hunde der gør, fremmede stemmer – og alt muligt andet. De er kun ude, når vi kan holde øje med dem, det er klart.

Jeg krydsede virkeligt fingre for, at de ikke fik dårlig mave af at komme ud – forandringen mener jeg, men syv, ni, tretten, de holder deres maver endnu.

28-7-2013.2

Rigtige mænd sover i jordhuler;-). Grønne tager den lige på ryggen og Blå ligger ved siden af – de er skønne de to sorte drenge.

28-7-2013.4

Black girl power;-).

28-7-2013.10

Mamma is watching You;-), dont You dare to walk too far away.

28-7-2013.6

Hviske tiske hviske tiske – Fedberg, din mor er cool, og hun tager ikke imod den slags smiger, men okay – I er jo mor og søn.

 

 

 

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *