Der er kommet rigtigt godt gang i dem efterhånden. De kan fint køre halvanden time på fuld skrue nu:-). De hygger sig og leger og nyder at løbe i hele haven, når de får lov til det.

Igår var den slemme DKK-mand for at skyde en chip i dem og aflevere stamtavlerne. Det tog mindre end 10 minutter, så passede hunde, stamtavler og chips sammen, så det var altså ikke så slemt.

De fik klippet deres negle og rundet deres halespidser, så nu er de velsoignerede og ligner efterhånden helt rejseklare hvalpe. Det med at runde halespidsen og klippe deres negle, det håber jeg, at I hvalpekøbere vil holde ved lige:-).

Med de planlagte aktiviteter i de næste par dage, så når jeg nok ikke at runde hjemmesiden før sent på søndag.

22-8-2013.1

Nyt legetøj fra Netto – jubiii.

22-8-2013.2

Der er bare fangeleg for fuld skrue.

22-8-2013.3

Det er så lækkert med en frisk slurk vand – dryp -dryp;-).

22-8-2013.4

Der er kyllingepølser i meget meget små stykker på græsset. Mor og mormor når nok lidt mere end de små, men de kan sagtens finde ud af det.

22-8-2013.5

1,5 timer senere….

22-8-2013.6

Zako(grøn).

22-8-2013.7

Frida(lilla). Hvad skal man dog med puder, når man kan sove på fliserne?

22-8-2013.8

Hvalpepakker fra Dummyshoppen. De er f… fine. Det er første gang, at jeg har købt dem til mine hvalpe. Det er lettere at forbedre end at gå tilbage, det ved jeg jo godt, så hvis hvalpekøberne bliver glade for dem, så er de nok kommet for at blive, når man køber en hvalp her. Vandskålene er super praktiske, når man er på tur – eller på prøve osv. Væn jer til at bruge fløjten, når de skal komme, en fløjte har altid samme lyd nemlig. Dummy til at træne med og retrieverlinen til at gå med, når de bliver lidt ældre.  De her “Mallaiger”  har nu snart alle tænkelige forudsætninger for at give den gas ude i den rigtige verden.

3 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *