Hvalpetest og billeder

Fredag eftermiddag var Jeanne Hust fra Kennel Jubilant her for at se på eksteriøret på de enkelte hvalpe. Generelt rigtigt gode hvalpe med god krop, pels og benstammer:-). Lørdag eftermiddag var Karen og Ole (fra sidste kuld;-)) på besøg. Det var dejligt at vise dem de “små”, og så endda få lovning på, at få hjælp til at køre dem til dyrlægen på fredag:-).

Lørdag tog Linnea og jeg billeder af hvalpene – enkeltvist, og de følger herunder. Der bliver taget billeder igen i løbet af ugen, og de billeder bliver dem, der kommer til at være på D-kuldets eget galleri. På D-kuldets galleri vil der kunne lægges billeder ind af hvalpene løbende, som I flittige kommende hundeejere sende til mig:-).

Idag er hvalpene blevet testet – godt og grundigt. Hvalpetesterne kender ikke hvalpene på forhånd, og testen er skruet sådan sammen, så det er meningen, at hvalpen skal sættes i en ny situation, og forholde sig til de opgaver, som testeren giver dem. Faktisk rykkede testresultatet på min fordeling af hvalpene. Et par af hvalpene overraskede mig lidt på forskellige områder, og det var rigtigt godt, at tale deres forskellige reaktioner igennem med et par andre hundekyndige mennesker:-). Tak for en god testdag – Jens, Maria og Lis:-). De fleste af deres reaktioner var dog ikke en overraskelse, og bekræftede den forestilling, som jeg selv havde om dem i forvejen.

Alle hvalpe var tillidsfulde og på ingen måde følsomme overfor lyde osv. Et dejligt og velsocialiseret kuld efter testernes mening:-). Man får testen med sig, når man henter sin hvalp.

Hvalpene er nu fordelt, og alle har fået besked om hvilken en, der skal med dem hjem:-) – herunder kan man så studere de smukke Tea/Mac børn.

Black.1Black.2

Mallaig Deer Stalker – Sorte.

Green.1Green.2

Mallaig Dragon Tattoo – Grønne

No-collar.1No-collar.2.

Mallaig Daddy´s Boy (uden halsbånd)

Blue.1Blue.22

Mallaig Dutch Connection – Blå

Purple.1purple.2

Mallaig Dandelion Flower Power – Lilla

Yellow.1Yellow.2

Mallaig Dark and Dishy

Red.3Red.4

Mallaig Danish Super Diva – Rød

18-8-2013.1

Skindet er mit siger Mallaig Dragon Tatto, der snart hedder Zako og ikke bare “Grønne”.

18-8-2013.2

Da de kom op på bordet til fotosession enkeltvist, så fik de allesammen en omgang byttedriftleg også. Mallaig Dragon Tattoo har godt fat i skindet her:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *