Halsbånd og lidt supplerende

Så fik de fine små hvalpehalsbånd på. Man kan nu kende de to gule tæver fra hinanden på lilla og rød farve. Den sorte tæve har gult, og de to sorte hanner har blåt og grønt. Fedberg har ikke noget på og den anden gule har sort. Jeg kan godt se forskel, men når jeg tager et billede og f.eks. ser det igen 12 timer senere, så har jeg tit glemt hvem der er hvem på billedet, så det er okay fint og meget fotovenligt. Alternativet er neglelak, det har jeg brugt før. Det lugter ekstremt stærkt, og så kan man ikke se det på billeder, så nye tider her med d-kuldet.

Jeg forsøgte med lidt mad til dem igår aftes. Det består af modermælkerstatning fra RC, der blendes sammen med udblødt (i kogt vand) – “Starter” fra RC. De tog rigtigt pænt imod det, og de var parate til at spise lidt (med hele kroppen;-)). Ikke så overraskende så var Fedberg ikke den der var ret sulten – heller ikke her til morgen, men den anden gule han tog rigtigt godt fra både i går aftes og her til morgen. Bagefter måltidet blev der skyllet efter i Teas mælkebar, og der var godt nok ro i kassen bagefter. Det er ikke fordi, at de ikke får nok hos Tea, men de er store, og jeg vil være helt sikker på, at de allesammen får mindst nok;-)). Jeg fortsætter grovfodringen af Tea indtil, at de “små” stille og roligt glider over på hvalpefoderet, i takt med det sættes Tea ned i foder, men det er altså ikke endnu, så nyd det søde og sultne Tea – så længe det varer;-):

20-7-2013.1

Mr. Fedberg.

20-7-2013.2

“Blå”.

20-7-2013.3

Her er det i hvertilfælde blå, der tager den i helt afslappet stil – grøn lidt mere normal stil:-).

20-7-2013.4

Det første måltid – tjek “sortes” ildhu ud, det var det samme idag.

20-7-2013.5

De var fuldstændigt færdige bagefter. Jeg vil sige, at der ligger et helt enormt rengøringsarbejde i dem bagefter sådan en omgang blendet hvalpemad. Nogen af dem måtte dyppes i vand bagefter og så tørres godt og grundigt af. Sort måtte ind under vandhanen i køkkenet, og han er stadig lidt gul i sin lyse pels. Det forsvinder dog ret hurtigt igen – heldigvis. Tea fulgte meget godt med, da jeg bar ham ud i køkkenet, det var lige frækt nok, og helt naturligt, at Teamor vil have sine hvalpe samlet på et sted. Jeg skal nok tage lidt gode og rene;-) billeder snart. Linnea kommer snart hjem, og så er det nemmere med gode billeder af de enkelte:-)

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *