5 uger

Helt vemodigt og underligt, at jeg har smidt dagens billeder ind i uge 6 – den tredje sidste uge her i huset. To af hvalpene bliver hentet et par dage senere, men hvalpenes dagbog slutter jo, når de er 8 uger.

Besøg af Hans idag, der skal have en hvalp, som gerne skal bane vej til en plads i schweissregisteret – spændende. Man må i hvert tilfælde sige, at Tea har vist, at hun har egenskaberne, og jeg prøver mig lidt frem de næste par uger i forhold til koncentration og snuden i jorden – før valget træffes.

Lidt foderforvirring fra Royal Canins side i forhold til, at den hvalpepakke, som køberne får med hjem er “Maxi Junior”, men den sæk, som de leverer til køberne er “Labrador Retriever Junior”.

Man kan fint starte med “Maxi Junior” og så blande lidt op i sækken med “Labrador Retriever Junior” og så fodre videre med det. Jeg har idag bestilt 1 sæk “Starter” og 1 sæk “Maxi Junior”, som de måske når at tage hul på – ellers har jeg aldrig oplevet problemer ved skift af foder, når det handler om Royal Canin, så man behøver ikke at være nervøs for det.

6-8-2013.1

Så  er der da ikke et øje tørt – de er så søøde – Grøn og Gul.

6-8-2013.5

Kan man mon apportere denne her siger Sort:-).6-8-2013.6

Den er altså lidt for stor og tung, når man er 5 uger;-).

6-8-2013.3

Søde Sorte dreng.

6-8-2013.2

Hej mormor – siger Daddys Boy – nu må vi hellere tage os sammen og give ham et pænere navn – han er bare en kraftigt bygget dreng, så Fedberg er nu bare Daddy.

6-8-2013.4

Blå gør det ret godt i forhold til at trække de to gule piger afsted. De giver ikke bare slip, men han kan faktisk godt trække dem;-).

6-8-2013.7

Tea med mælkebaren åben, de er stadig helt vilde med det, men hun ligner virkeligt en mølædt gadehund efterhånden – lidt synd synes jeg.

6-8-2013.8

Hun hygger sig fint med dem – slikker dem og plejer dem. Det er Grøn, der får en tur.

6-8-2013.9

Her får han så en tur af Gule – sådan er det. Pigerne bestemmer;-).

Comments

  1. Hvor er de bare lækre, vi har vist snart “et ærinde” i nr 6 😉 Spændende med schweisshundeplanerne.

  2. Vivian Glasdam says

    Helt bedårende labber, men du er også god til at tage billeder. De nye hundejere må glæde sig helt vildt! – du har da været beriget med super godt vejr til dette kuld. Fortsat god arbejdslyst med dem. Jeg følger spændt med de sidste uger også 🙂

Skriv en kommentar

*