3 ugers fødselsdag:-)

Så er de nøjagtigt 3 uger idag – dejligt:-). Jeg har prøvet noget nyt denne her gang, for jeg har fjernet den lille hvalpekasse derinde fra her i formiddag. Jeg kan ikke rigtigt se, at de har brug for den, og de er blevet for store til at være i den om natten, og jeg er usikker på, om de kan finde ud af at kravle op i den allesammen. De kan godt finde Tea, hvis hun lægger sig ind til dem i den store kasse, så jeg synes, at der er flere fordele ved at fjerne den. De har en kurv derinde, et par tæpper og noget legetøj. og så har jeg sat lidt vand til dem også. Her i starten vil de støde på skålen lidt tilfældigt, og de er dækket ind med væske gennem Tea og den “vælling” de får, men de skal have muligheden for at finde vand synes jeg.

Jeg har jo altid haft vinterhvalpe, og der var det godt, at de havde kassen, der er hævet over jorden – også i denne her alder – for at give dem et lunt sted at ligge. Pt. er der lunt overalt, og jeg skal ikke være nervøs for kolde gulve og afkølede hvalpemaver lige nu.

22-7-2013.1

Her er hun så Teas lille klon – hun er simpelthen så enormt sød:-).

22-7-2013.2

Linnea kan slet ikke lade være med at nusse og svøbe efter maden;-). Det er sorte, der igen igen har været helt oppe i maden, og derfor skulle helt ned i baljen med lunkent vand bagefter – med efterfølgende grundig tørring.

23-7-2013.1

Efter spisning i køkkenet idag – aftørrede og mætte allesammen. De lå der et par timer, for jeg skulle lige gøre rent i hvalperummet, og så kom Katja og Jeppe lige forbi, og så kunne vi lige så godt snakke lidt med dem mens de lå i stuen. Det er mor Teas ben, der er til venstre.

23-7-2013.4

Jeppe er 3 år og vant til hunde med Diesel på 2,5 år derhjemme. Diesel er fra Lærkes B-kuld. Man skal være opmærksom i forhold til hvalpe og så små børn, de har ikke helt motorik i forhold til at gå rundt imellem dem osv. det var vi nu også og alt gik fint:-).

23-7-2013.3

23-7-2013.5

Så blev der god plads i kassen, og det er sjovt som nogen af dem søger ud i krogene og bag kurven f.eks.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *