Så har vi fået mere plads.

Silja som Nanny igen:-).

Igår var det “storeflyttedag” for fedbasserne. Da de havde fået deres mad i køkkenet ved middagstid, så blev de ude i området, og kom først i seng i den gamle kasse om aftenen. Idag har de været derude hele dagen, og Maria har været her hele dagen idag, så der har været opsyn og kys og kram til dem hele dagen. Det går fint derude, de nyder pladsen og har også været udenfor et par gange idag. Når det er mørkt kommer de ikke ud, for vi har ikke lavet den lille indhegning endnu, det bliver først i weekenden. De skulle jo nødig blive “væk” i haven. De får mad tre gange om dagen, og de spiser med god appetit.

30-11-2011-1.jpg

Vi kan godt lige være i kurven;-). Der er dog også andre muligheder for at ligge godt i bryggerset.

30-11-2011-2.jpg

Så er der gang i bryggerset, og der bliver smagt på vandet;-).

30-11-2011-3.jpg

De voksne piger nyder, at de kan være fri for “kravlet” i passende højde over gulvet. Både Silja og Lærke er meget tålmodige, men det er nu rart at kunne flytte sig fra  de små.

30-11-2011-4.jpg

Uddannelsen til proffesionel skognaver er igang;-). Det er ligemeget med de her støvler, men alt vores andet fodtøj står på en hylde, der hænger på væggen.

30-11-2011-5.jpg

Nanny er på arbejde igen:-). Silja lægger sig igen ned på gulvet til de små. Nøjagtigt som sidste år. De må kravle på hende og bide i hende, og hun nyder det – ligesom sidst.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *