"sorte"

Idag var der besøg af Ulla, Karen og Ole – lige efter skole. Der blev taget fine billeder, som kommer her på siden, når de er redigerede (af Ole – tak for det). Tak for legetøj til de små fra Ulla og hvalpepasning i køkkenet, de hyggede sig, og de er trætte endnu. Så fik jeg rigtige billeder fra sidst, at Ole og Karen var der. Det er meget meget længe siden, at jeg har fået lavet billeder selv, så jeg er meget glad for dem, de er super fine:-). De kommer op i hundestuen, når jeg får tid igen:-).

Maria er her i morgen, så det letter lidt på den dag. Linnea har været hjemme idag, og jeg kan godt begynde at tælle ned til juleferien synes jeg. Endnu er tur til dyrlægen med grønnemanden idag. Den samme kur som vi kører nu med Prednisolon og Clavubactin. Han hylede hele vejen derop og hjem igen. Han gad absolut ikke at køre bil, og det var da meget mere end han havde energi til i sidste uge, så nogle fremskridt er der sket:-).

Jeg er jo så glad for resultatet fra Dustin fra Lærkes B-kuld. Hvor er det dejligt, at det er gået så godt, for Dustin som var så længe om at få sin egen familie. Han er en kanon lækker dreng, som jeg holder meget af. Yvonne og Per har virkeligt fortjent ham og omvendt:-). De har oplevet den store sorg at skulle tage afsked med en ung hund på grund af dårlige albuer, og nu står de med Dustin, der har super sunde led – stort smil fra mig:-))).

3 replies
 1. Karen Søndergaard
  Karen Søndergaard says:

  Tak for super hyggeligt besøg i dag. De er bare så skønne! Ole er gået igang med at redigere billeder,og bliver ved til han går i seng.

  Reply
 2. Ulla Mattisson
  Ulla Mattisson says:

  Ja, tusind tak for i dag. Super hyggeligt. Dejligt at møde Karen og Ole. Jeg ville håbe det var mig der skulle hente en hvalp om 14 dg. De er bare så skønne. Håber til næste år.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *