Weekendhygge

Det er et meget godt ord for denne her weekend, hvor vi har været hjemme stort set hele weekenden. Det er den første fredag-søndag siden hvalpene, hvor alt bare er helt “normalt”. Vi var en tur henne og besøge Maria og Jens i Gadbjerg fredag aften. Det var hyggeligt, det syntes Diva i hverttilfælde også. Hun skulle da ikke gå glip af noget overhovedet, så hun kørte hele aftenen igennem;-). Vi så lidt øvelser, som Silja og Maria havde trænet til guldkørekort og til rally-øvet. Hold da op, hvor var de dygtige – præcision er vist et nøgleord i den sammenhæng.

Ellers besøg af Christian lørdag aften og kødben til hundene. Diva fik hermed sit første rigtige kødben, og det kunne hun sjovt nok godt lide;-).

Diva er stadig ude på socialiseringsture – hver dag. Fredag i Gadbjerg tæller også med;-). Der hvor vores islændere står tæller også osv. det er ikke så svært, man skal bare inddrage hende i det man ellers gør og tænke det ind.

Vi kører fortsat små træningssekvenser og spor – også hver dag. Det gælder om at udnytte denne her tid, for det er her, at man har muligheden for at præge en hvalp, og derudover er en labradorhvalp så fuld af energi, så den skal bruges til noget konstruktivt;-).

Jeg udnytter mine næromgivelser til sportræning med hende – stadigvæk. Det er let nok at udbygge sværhedsgraden, hvis man tænker, at der er grundlag for det. Idag blev det lagt på græs og skråt ind over en sti og herefter langs en stensætning på græs igen. Kun 30 m vil jeg tro, det er ikke så meget det der er vigtigt. Det vigtige er at se, om hun følger sporet, når der kommer et “terrænskifte” ;-), og det gjorde hun:-). Det sværeste for hende er at være rolig nok i starten. Så snart, at hun har gået lidt på det, så falder hun lidt til ro og bliver bedre i selve sporet.

I morgen får hun for første gang et sporhalsbånd og line på, det er for at jeg kan kontrollere, hvornår hun starter – altså for at undgå, at hun styrter ind i det, det kan være lidt upraktisk på sigt nemlig.

Karen og co.

Jeg fik det her skønne billede fra Ole og Karen, der tit tager en tur til Rømø med deres labbepiger Nynne og Nala. Her er det “fri ved fod på Rømø”. Et virkeligt dejligt billede. Man kan da kun blive helt varm inden i, når man ser de to gå med fokus på mor:-)).

15-9-2013.1

Jeg havde lige en bestilling til Dummyshoppen til ….;-). Jeg var dog nødt til at have en dummy i denne flotte pink til mine egne også. Den kan kastes meget langt, og det har de nydt godt af fredag og lørdag:-) – her er det Tea.

15-9-2013.2

Lærke kan sagtens sidde pænt med en dummy i munden – se nedenunder;-). Men man kan udmærket lige klø sig lidt, hvis det klør;-). Hun er s..sjov:-).

15-9-2013.3 15-9-2013.4

Skinddummien er Lærkes nummer 1 – altid!

15-9-2013.5

Første gang at Diva prøver sådan en, det er ikke så svært – ud efter den og hjem til mor:-).

15-9-2013.6

Christian skulle lige prøve mit nye objektiv, og vi skulle jo have en model:-). Diva 10,5 uger gammel.

15-9-2013.7

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *