Vi venter stadig på DKK

Chili har apporteret sin første varme fasan - tillykke til Bo:-).

Jeg stiller mig jo ikke sådan lige tilfreds…Nu har vi Cassies og Nynnes resultater, nu vil vi også have de andre 5. Jeg var selv tilstede oppe hos Gert i onsdags, og det var rigtigt dejligt at hilse på de tre drenge igen. Jeg havde ikke set Cæsar siden første hvalpetræf, så det var ret sjovt at se, at han faktisk lignede sig selv – bare “lidt” større:-).

Gerts diagnose lød som følger: Alle tre 0 på albuer og ingen OCD. Cæsar klart A på begge hofter. Jepper B på hofter og Frej A muligvis B på den ene. Så alle tre ser altså super fine ud “Fri på hofter og albuer” – som det hedder:-), og nu vil vi gerne have det konfirmeret af DKK – også de to fra Sjælland selvfølgelig, de kommer nok først, de blev i hvert tilfælde fotograferet først.

Frej har været med på jagt – mindre jagter altså, og han har apporteret sine første fasaner. Det er da meget godt gået af en 1 års labbemand:-).

En der også har apporteret sin første varme fassan er Chili. Jeg fik en sms om det, hvor der også står, at hun er dygtig og lydig – og “nu sover hun som en sten”. Sådan er det jo, når de har haft en aktiv dag, så er der s.. ro bagefter. Jeg kunne godt se, at hun var godt væk på det billede, som jeg også fik på mms af søde Chili, der lå i sin kurv og sov med sit legetøj.

Det jeg skriver nu skal ikke opfattes som pral, men helt ærligt, det er da et udtryk for, at hunden er ret velfungerende og har sine arbejdsegenskaber i orden, når hun kan skifte hjem – uden noget problem – og fungere som jagthund – uden at have anden træning med sig end den grundtræning jeg selv gav hende som lille/ung. Jeg snakker jo tit med min kollega om hende og det er så dejligt, at Chili endelig har fundet sin rigtige familie – de er så glade for hende alle fem:-).

Her hos mig har den stået på sygdom de sidste par dage. Torsdag fredag var jeg syg – men på arbejde (vi lærere laver jo ellers ikke noget;-)). Så skal jeg ellers lige love for, at jeg blev ramt af omgangssyge natten til lørdag og lørdag morgen måtte Erling gå med hunde, hvilket han ellers aldrig gør. Hundene gik da også og ventede på mig, da jeg ikke stod op (lidt sødt – og lidt dejligt at høre). Mine hunde har fået en tur i skoven idag, men spor og træning osv. det har der ikke været energi til. Der er så andre, der har haft energi, det kan man jo læse om under resultater:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *