Vi laver en masse

Der er gået lidt tid siden sidst, og det er ikke fordi, at hundene ligger på sofaen tvært imod. Vi laver rigtigt meget pt. Diva og Tea har været i Jylland og træne et par gange, og derudover er de med i skole på skift eller sammen. Lille Anna skal til træning i morgen, det bliver godt:-). Vi laver lidt hver dag – hende og mig, og hun er med på tur med de store, hvis vi ikke går meget langt. Det elsker hun, hun kan simpelthen rigtigt godt lide at løbe. Hun er ind imellem også med i skole i et par timer, og det tænker jeg, at hun skal i morgen. Så er hun klar til en lur, når vi kommer hjem, og de andre er tilsvarende parate til en skovtur.

Lidt billeder herunder fra en dag, hvor jeg var heldig, at Linnea lige var hjemme, mens jeg var kørt hjem i en mellemtime på min lange dag. Jeg var hjemme for at lave noget  med Anna, mens Erling gik med de andre. Ret meget logistik ind imellem.

I al beskedenhed, så kan hun altså bevæge sig, det er dejligt:-). Anna har et forrygende humør, og det smitter, for hun deler altså ud af det til alt og alle. Dog har hun en vis grad af morsyge, som jeg vist må erkende at et par af mine hunde har;-)….

8-3-2016.1 8-3-2016.2  8-3-2016.48-3-2016.5

En slaskedukke fra Ikea kan fint bruges som apport, og hun er super stolt over at holde den mens vi går.

8-3-2016.6

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *