Velkommen til Freja

Så kom der en lille cockerpige ind i mit liv – Freja på 16 måneder. Freja er velsocialiseret og har god grundlydighed. Hun har det sødeste væsen – og er utroligt elskelig. Frejas mor – Muddy Lane Lilly af Leadway er ejet og ført af Vagn Ovesen – kennel Leadway. Vagn har hentet Lilly i Wales, og hun er ført til placering i vinderklasse og kvalifikation til mesterskab. Freja er født med et andet kennelnavn, da hendes mor var lånt ud til Per Øllgaard, da hun og hendes søskende blev født. Freja hedder “Øllgaards Nordisk Freja af Mallaig”. 

Frejas far  FTW Sugarbullet Enforcer af Laycans – importeret fra UK og med stærke engelske jagtlinjer bag sig. 

Freja skal først og fremmest være jagthund. Kan vi finde ud af det med prøver, så går vi også efter det. Jeg har fundet en god spanieltræner i Blommenslyst, og vi er i gang:-). Jeg har planer om at deltage på mindre jagter med hende i år, så må vi se, hvordan hun udvikler sig, om hun eventuelt kan rumme at komme afsted på større jagter senere på sæsonen. 

Cockere er kendt for at have deres egen mening om det meste, og Freja mener, at vi skal dele seng, så det gør vi – det manglede da også bare. Vi skal nok få det sjovt sammen.

                                         Billedet indeholder sandsynligvis: friluftsliv

Muddy Lane Lilly – mor til Freja                                            FTW Sugarbullet Enforcer – far til Freja

 

Her er hun så – 16 måneder gammel Øllgaards Nordisk Freja af Mallaig. Fotograferet af Ole Sønderggard – mange tak for de fine nye profilbilleder af mine unge piger – Ole.

 

 

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *