Udstillinger

Vinterferie – heldigvis. Når vi har været afsted både lørdag og søndag, så er det godt nok dejligt ikke at skulle ud ad døren klokken 7.15 i morgen. Jeg er fint tilfreds med de resultater, som jeg har med hjem på Anna og Kato om lørdagen og Anna og Diva i dag.

I Annas kritik fra søndag er der en fejl. Hun er 3 måneder – ikke 5….

Der var 19 tæver i åben klasse, og dommeren var flittig med at bruge andre farver end rød i dag. Der blev givet 6 excellent til de 19 tæver, så det var super at få sådan et på dagen og en god kritik. Han var vild med hendes hovede, og det kan jeg godt forstå:-).

Ellers ret forskelligt, hvad der blev givet på de to dage. Den ene dag så man en klassevinder med excellent og næste dag fik samme hund et good..okay sådan er gamet åbenbart, og man skal afsted mange gange, hvis man skal have et indtryk af, om hunden har eksteriømæssig kvalitet eller ej. Jeg er dog mættet for en tid, og glæder mig til at komme i skoven i morgen og lave andre ting med hundene. Har fået fat på 4 fine duer f.eks….

Anna sover lige nu, det har været en super omgang socialisering for hende:-).

13-2-2016.3

Se de to her. Billedet er hugget fra fb, hvor Maria – Katos ejer har lagt det op. Kato og Cassie – mor og søn, det er helt utroligt som han ligner sin mor.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *