Tur til Sjælland

Vi havde en super hyggelig tur til Sjælland i lørdags. Jepper blev introduceret for sit nye hundeliv, og det går godt med ham. Det er stort og nyt med gåture, træning og masser af andre hunde, men han opfører sig pænt og er en sød dreng. Cassie så lidt mopset ud, da jeg kørte, hun plejer jo at skulle med hjem til Fyn, når jeg kommer, men hun er videre har jeg hørt;-)).

3-4-2016.t1

For lige at starte med torsdag, så er mega hyggeligt at mødes med Selma, Karen og Ole til hvalpemotivation i Dyrenes Klinik.

3-4-2016.3

Da jeg skulle til at tage lidt billeder på vores tur, så satte “dronningen” sig lige midt i det hele. Hun regnede med, at det måtte være hende, der var centrum for den linse:-).

3-4-2016.4

En del af labberne og så lige Shih Tzuen Newton på gåtur.

3-4-2016.5

Jeppers nye venner – Britt og Jepper lige foran parat til en godbid.

3-4-2016.6

Pia ude til højre med en flok trofaste beundrere.

3-4-2016.7

Snuden i skovbunden – Anna på sporet.

3-4-2016.8

God “snudestil” – nede i sporet.

3-4-2016.9

Sådan, så er der fest:-). Jeg har lavet et overnatningsspor – det første til hende. Det gik så godt i dag med 3 timers, så nu prøver vi. I den idéelle verden burde vi gå det i morgen tidlig, men da jeg ikke kan leve af at gå spor, så bliver det i morgen eftermiddag – spændende.

Diva og Tea skal til træning i morgen aften, så det passer rigtigt godt, at Anna får et spor om eftermiddagen – håber, at hun kan finde ud af det:-).

Skriv en kommentar

*