Tur til Helsinge

De firbenede piger har været en tur i Helsinge med Linnea, Erling og mig og hestetraileren med hest i her i weekenden. Det var lidt af en surprise, at vi skulle afsted, der blev pludselig plads på et stævne, så jeg arbejdede intenst på at finde hundevenlig overnatning i ugens løb.

Det fandt jeg, og de fulgte bare med som de plejer. Gåture nye steder og overnatning på fremmed sted, det betyder dejligt trætte hunde, når man er i feriehuset.

Lærke var hos min kollega. Hun sover endnu, det er krævende at være en ældre hund, og så lande hos en børnefamilie med tre friske drenge. Hun kom hjem med både perleplade og bamse, og hun havde været så sød. Jeg glæder mig til at høre mere om det i morgen.

I dag har vi mest slappet af og haft besøg af Silke og co. og bare nydt det gode vejr i haven. Der ligger et spor og venter på Anna i morgen, og de Diva og Tea skal til træning i den lokale jagtforening.

Jeg er ved at have noget ny træning parat til Anna, Selma og Saga. Jeg skal bare lige have de sidste detaljer på plads, så kommer der datoer ud.

10-1-2016.1

Fandt lige det her babybillede af søde Anna. Hun er stadig sød, meeeen her er hun jo decideret nuttet. Nøj, hvor går det stærkt, de er snart et halvt år de “små”. Den sorte fyr på forsiden er Kato som lille.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *