Tur til Ebeltoft

Vinterferie uge 8 2013.

Så er vi kommet hjem fra et par dejlige dage i Ebeltoft – hygge og den bedste fødseldag man kan forestille sig:-)). Hundene nyder i den grad at være på ferie, og de tiltager sig hurtigt privilegier i form af at ligge i sofaer og tigge ved bordet;-). Tea og jeg skal prøve noget nyt på lørdag. Vi skal til workingtest – uofficiel altså. Hvordan det kommer til at gå, det må vi se. Jeg aner det ikke – overhovedet. Har aldrig prøvet – og jeg ved heller ikke helt, hvad det indebærer, men jeg tager det helt roligt, det er s.. kun for sjov. Vi har derudover en smule andre planer – herunder en officiel markprøve, men dem kommer jeg ind på, når vi nærmer os. Jeg har ikke noget stramt prøveprogram foran mig, for jeg har bestemt mig for at prioritere Linneas deltagelser i stævner i denne sæson og weekenderne går derfor let med dem.

Lidt billeder fra Ebeltoft herunder.

Så fyrer de 4 energi af på stranden:-).

Nogen er særligt gode til at tiltage sig privilegier:-).

Lærke er væltet lige ved døren:-).

Tea og Gimle slapper af:-).

Søde Tea. Hun sidder helt som et menneske i sofaen:-).

Lærke i trav på stranden. Sidst vi var oppe og blive vacc. og tjekket roste Gert Lærkes form og gode muskulatur – uhmm.. sød musik i ørerne på en ærekær ejer:-)).

Skøøønt udtryk hos Lærke. Tea venter bare på, at jeg lægger det kedelige kamera væk;-).

Her er Tea lidt mere på, og hun har altså et fantastisk hovede:-).

4 replies
  1. Karen Søndergaard
    Karen Søndergaard says:

    Et forsinket tillykke med fødselsdagen Gunvor. Jeg bliver helt nostalgisk, når jeg ser strandbilledet med øen Hjelm i baggrunden. Tæt på denne stand er jeg født og opvokset. Et skønt område for både mennesker og hunde. Knus fra Ole, Nynne og Karen 🙂

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *