Tur til Bække

Skøn svømmetur efter prøven:-).

Der var retrieverdag i Bække lørdag, og Gimle skulle til brugsprøve. Det gik fint som man kan se under resultater. Det var lidt spændende terræn, “fri ved fod” blev lidt for fri;-), men så hentede Gimle tilgengæld maksimum point på apportering og aflevering – skønt:-). Efter prøven gik vi over og så en begynderprøve. Det var en perfekt prøve at se. En meget dygtig brun hanhund kørte alle discipliner igennem med stort overskud – dejligt at det lige var den prøve, som vi fik at se. Vi kørte en tur i skoven bagefter. Hold da op, hvor har de skov ovre i Jylland. Det ved jeg jo godt, men kort sagt, det var en super god tur i skoven:-).

Er der noget, som labber kan blive enige om, så er det mad og vand:-)).

Nogen synes, at det er mærkeligt, at de andre ikke vil være i vandet hele tiden;-). (Jeg ser Siljas mor – Megan for mig).

Gimle er også en vandhund. Hun svømmer rundt i hullet – bare for at svømme.

Vi kan da godt være dygtige på en række. Fra venstre er det Gimle – Lærkes datter. Så har vi Dexter – Lærkes halvbror – begge har Rumle som far, og begge elsker at rulle sig i lyngen og det tørre græs. Det så bare ret sjovt ud, at det lige var dem, der ville det samme.

Silja sidder som”dyden i midten” og hun er faktisk blevet ret dydig siger Maria. Så er der Tea og yderst til højre har vi Lærke.

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *