Tillykke til Lærke med den store dag

Det er ikke så tit, at man har en fødselar med 4 poter, der bliver 10 år. Jeg har faktisk ikke haft det før, så det er en stor dag, og jeg har fri på dagen:-). Vi starter med gåtur i skoven sammen med Ole, Karen og Nynne, og bagefter er der hundelagkager til hundene altså. Lærke skal have den største selvfølgelig. Det ved jeg, at hun vil sætte stor pris på, og så er hun måske færdig samtidig med de andre;-). Der er ingen der spiser så hurtigt som Lærke nemlig.

Sikke et hundeliv hun har haft. Hun er familiehund med stort F, men derudover, så er hun mor til 17 “børn”, og hun er mormor til 15 “børnebørn”:-). Hun har deltaget i alt i de sidste 10 år af vores liv. Hundelejr med Linnea, udstillinger, sporprøver i Norge og Sverige, ferier og hygge og et uendeligt antal gåture. Hun er en hund med stor personlighed, og hun mener, at hver dag er en god dag – en Lærkedag:-).

Man må sige, at hun er “still going strong”, og selvom hun sover mere end i sine unge dage, så har hun det rigtigt fint og går med på turene med de andre. Jeg håber på et par gode år mere med min dejlige glade Lærkepige.

Her er lidt billeder af den “gamle dame” taget i lørdags.

27-9-2015.1

Lærke kan godt lide at hente noget sjovt, og så bryder farven lidt det sorte.

27-9-2015.2

Hun er da mega sød. Altid glad og kan med alt og alle – både mennesker og hunde.

27-9-2015.3

Slaske Ninus – er lige Lærke.

 

3 replies
  1. Pia Dellgren
    Pia Dellgren says:

    Tillykke med fødselsdagen kære halvsøster – håber du får en fantastisk dag sammen med Cassie og de andre!
    Knus Rumla og co.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *