Til C prøve

Vi var i Uldum til C prøve i begynderklasse i går. Tea var med på et wildcart, og hun var glad – hun elsker sådan en tur, og jeg kan være rimeligt rolig, når jeg går op med min gamle ven:-).

Anna var dagens overraskelse for mig. Hun er en “kådbasse” – (hjemmelavet ord designet til Anna:-)) – fuld af fart og hvalpeagtig glæde, og det tager hun med, når hun arbejder. Vi har selvfølgelig stadig et stykke vej inden en 1.pr., men det vi skal arbejde med, det kan man arbejde med, og det er en fordel. Selvkontrol sagde dommeren, og det vil jeg give hende helt ret i. Jeg bruger for meget energi på at kontrolere hende, og det skal vi have styr på. Dirrigering skal der selvfølgelig også arbejdes med, der var retningsbestemt søg i går, og det kan blive bedre.

Det som der er svært at gøre noget ved, det kan Anna af sig selv. Spontan opsamling af alt vildt, udpræget lyst til at samarbejde og ærlighed. Jeg vælger at fokusere på det, der gav mig en optur i går med Anna. Der lå tre ænder tæt ude i det retningsbestemte søg – eller området, hvor de skulle gå ud i en blind dirrigering. Det havde hun ikke prøvet, og jeg havde bange anelser om fristelse til byt. Det gjorde hun ikke. Snuppede bare en and og kom hjem til mor og fik så en tur til, det er s.. fedt.

Hun holdt fast på sin fugl fra vand, det gjorde mig også glad:-). Sidst men ikke mindst, så går hun i det frie søg fra siden og finder en and. På vejen hjem løber hun over en kanin – uden at smide og bytte, og  da hun sendes igen, så henter hun kaninen. Det er ærlighed – sådan kronprinsesse.

Sødeste Diva var højløbsk i går og skulle sidst op. Jeg tror faktisk, at hun skulle være blevet hjemme, for hun var Diva med stort D i går, og det ved jeg jo egentlig godt at hun er, når hun er i løbetid. Det regnede hele dagen, og vildtet var godt vådt, da det blev Divas tur, og det passede hende ikke rigtigt. Hun kan sit kram, men i går var hun bestemt ikke på toppen, og hendes 3.pr. var helt på sin plads. Da vi kom hjem, så fandt hun Lærke, der også er i løbetid, og så stod de ude i regnen og var godt skøre og forelskede.

Sødeste Diva – en dame med et stort ego og sin helt egen mening om det meste. Diva er ikke dominerende overhovedet. Sådan skal det ikke forstås, hun vil bare bestemme over sig selv, og det er vel ret rimeligt set fra et menneskeligt synspunkt;-). 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *