Tea er på landsholdet til NVM2012

Søde Tea.

Som de fleste læsere af bloggen nok har opdaget, så er mandag en af mine gode dage:-). Vejret artede sig da også fuldstændigt perfekt, så det var bare med at komme afsted med hundene.

Jeg er konstant på udkig efter nye arealer. Det er helt klart en udfordring af skaffe plads nok, hvis man går meget spor. Jeg fandt faktisk nyt areal igår, og jeg lagde et langt spor til Tea. Det skal gås i morgen. Da jeg kørte forbi idag, så var der skovhuggere i skoven, hvor jeg havde lagt spor, men sådan kan det også gå til en prøve, så det er fint nok. Idag var det bare et kort spor til Tea, men der var egntlig god udfordring i det, for jeg kan altså godt glemme strukturen på sporet, og så er det jo fint, at jeg er nødt til at stole på, at Tea gør det rigtige;-).

På søndag skal vi en tur ned til Teas “coach”, og der er både spor til Jesper og Tea – skønt:-). Der er bare det ved det, at Jesper så får et overnatningsspor – det er jo ligesom nemmest, når man skal lægge flere, men det er jo ikke liiige det vi har arbejdet i – endnu. Så jeg har eksperimenteret lidt med det, for at prøve lidt til, jeg hader nemlig at møde uforberedt op til et spor, som andre har brugt tid på at lægge. Så lørdag prøvede han første gang i en bøgeskov. Det gik ikke særligt godt. Helt ærligt, det var for svært i første hug. Søndag måtte jeg så “reparere skaden” ved at gå et 4 timer gammelt spor i samme type skov. Det gik perfekt. Idag gik han så et overnatningsspor til i gran og græs – en fin kombi. Det gik rigtigt godt – heldigvis. Starten var svær, men det er helt normalt. Da han først havde fattet den nye “gamle fært”, så gik det meget flot derudaf. Der ligger så et nyt gammelt spor og venter i samme type terræn til i morgen, og torsdag vil jeg så prøve med bøg igen, for det er det, som de hovedsageligt skal gå i på søndag.

Lærke fik forresten Jespers spor bagefter. Hun gik i vanlig “jeg er på jagt stil”, og man skal f….. have godt fat i linen. Dejligt at se hendes glæde ved skindet igen:-).

Jeg synes da lige, at jeg vil fortælle, at det nu er officielt – og både sikkert og vist, at lille søde Tea og jeg skal deltage i Nordisk mesterskab i Finland 10. juni 2012:-D. En drøm er gået i opfyldelse. Jeg glæder mig for vildt, og samtidig er jeg en smule panikagtig ved tanken om alt det fremmede der venter. Så spændende og lidt farligt;-). Godt jeg har rolige Tea med, hun tager det hele fra oven og ned, og det er en nødvendighed, når vi skal gå sammen og gøre det godt.

Man kan da lige gå ind og tjekke det her link, hvis man vil vide lidt mere om det med NVM2012 – og retrieverklubbens sporprøver.

www.dansk-retriever-klub.dk/OmDRK/Sporudvalg/.

 

4 replies
 1. Karen Søndergaard
  Karen Søndergaard says:

  Søster Nynne vil lige ønske Cassie tillykke med de fine resultater 🙂 Også tillykke med udtagelsen af Tea og Gunvor til landsholdet NVM 2012 🙂

  Reply
 2. Ulla Mattisson
  Ulla Mattisson says:

  Stort tillykke til jer alle. Spor er jo også vildt sjovt. Så især når hunden båbe kan og vil. Spændende med Jesper.. Vil gerne med en dag.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *