Svanninge Bakker

Mit “lockoutliv” havde ikke noget “skal” idag – først i morgen kl. 6.45 – oppe ved rundkørslen ved Netto – gaaab, det er f… tidligt, nå, men vi skal ses – og fortsat kæmpe – imod – tja, nok en ret stor overmagt.

Jeg laver lynhurtigt egen planer når der er lidt luft, så en tur til Fåborg blev det til. Linneas ridelærer (og min) har lige fået en lille pige, så hun skulle lige beundres og så skulle der lige snakkes lidt osv. Lækker lækker lille sag – Freja – såå sød:-).

Hundene i bilen og selvfølgelig luftetur/træningstur i det smukkeste vejr i Svanninge Bakker – skøn tur – jeg nød det virkeligt:-). Jeg nyder nok ikke min konto i begyndelsen af næste måned, men for pokker, hvor var det skønt at bruge mandag på visit og gåtur:-).

Man har vel udstrålingen i orden – Lærke 7,5 år:-). Lærke er ikke helt vild med Svanninge bakker, der er for mange kvægriste og strømhegn, “men okay – så går vi da den tur”.

Lærke gik en kæmpe omvej for ikke at gå under et elhegn – men der var hun så – jeg var lige ved at blive lidt nervøs.

Tea for fulde gardiner – retur med dummi.

Jeg er nødt til at vise det her billede – prøv at se Lærke. “Har du selv været i? Nå, ikke, men så send din lille slave ud efter den åndsvage dummi”;-). Hehe – der var også isklumper i vandet, så koldt var det. Havde det været en and, så havde det ikke været for koldt for hende – sådan er det bare;-).

Ud med Tea(“slaven”;-), der tog kulden i næsten stiv pote.

En rigtigt fin sø – og vi arbejder på, at den våde hund og den våde dummi skal helt hjem inden man ryster sig;-).

Skriv en kommentar

*