Strandtur på Sjælland

Hvis det ikke lige var fordi, det er for dyrt at køre over broen, så kunne vi godt tænke os nogle flere ture til stranden med flokken fra Greve.

Cassie er kommet til sit andet hjem her på Fyn, og jeg mærker tydeligt, at hun lige har været sammen med os i sommer. Hun falder lige ind i rytmen, så det er bare så dejligt at have hende her, og det er min vurdering, at hun føler sig 100% hjemme. Jeg har forsøgt at tage lidt billeder af hende i dag, men men men, hun er sin mors datter, og det med at sætte sig op til foto, det er stærkt overvurderet, det er de to helt enige i. Jeg fik det der er på forsiden, det synes jeg er ret fint.

Vi har været i skoven i dag – som vi plejer;-). I eftermiddags fik de en gåtur på noget terræn oppe ved hestene, der hører til gården. Jeg har lige fundet ud af, at vi kan gå der, så det er dejligt og inklusive en å – lige noget for pigerne.

Når jeg lufter deroppe plejer det at være i skoven, og så er det i snor. På det terræn jeg fandt i dag, der kan de gå løs, og det sætter de jo stor pris på. Ejerne har gravhunde, og de kan ikke gå uden snor. Det kan labberne jo godt, så når det er muligt, så gør de det.

De har fået loppekur i dag allesammen – også kattene. Jeg har ikke et loppeproblem pt., men det vil jeg heller ikke have, så jeg forebygger med dryp i nakken. Det er højsæson for lopper lige nu, så det gælder om at være på forkant.

Der er meget forskellige holdninger til det med loppemidler. Jeg holder mig til de velafprøvede, og så veksler jeg lidt imellem dem. Dem der holder flåter væk, dem bruger jeg om sommeren. De har haft meget få flåter i år, så de virker altså.

Går man ikke i skoven eller i meget højt græs, og har man aldrig lopper inden for sine døre, så er der jo ikke grund til at beskytte hundene. Det er bare vores hverdag – at gå i skoven, og lopperne, de kan være svære helt at undgå uden “kemi”.

20-9-2015.2

Total beach party på Hundige Strand

 

4 replies
  1. Pia Dellgren
    Pia Dellgren says:

    Cassie pigen er savnet. Men der er efterhånden ved at falde en hverdag over de gule. Kys til vores sorte tøs fra Hundige banden!

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *