Strandtur og en næsten raskmelding på Casper.

Mathias med Casper, der kortvarigt lader sig bære;-) på varbjerg Strand.

Søndag aften blev jeg lige sparket omkuld af en omgang influenza. Den tog hele mandag og tirsdag og nok også idag, men da det var en kort dag i skolen, og jeg ikke er meget for fravær, så tog jeg altså i skole idag. Ikke topfrisk – men tilstede;-). Hundene skal jo luftes ligegyldigt hvad, så vi tog til stranden, nu når vi alligevel var deroppe i området. Casper vil ikke bæres, så det går i et ret langsomt tempo nedad stranden. Tea og Lærke hygger sig dog og løber deres egne lidt vilde “vi er våde i sand ture”, så de får altså dagens motion alligevel.

Mathias var med på stranden, og han måtte konstatere, at der ikke var meget lighed mellem strandene på Zanzibar og dem her på Fyn;-).

Som man kan se af overskriften, så tegner der sig et fint billede for Casper. Han får 1/4 prednisolonpille den næste uge, og så er det Gerts plan at erklære ham rask og vaccinere ham på onsdag:-). Hvor meget ardannelse sygdommen efterlader, det er ikke til at sige endnu, men han er sød og frisk og tager fint på. Jeg tror, at han bliver hos mig et par uger efter sin raskmelding før, at jeg gør en aktiv indsats for at finde en ny og meget meget sød familie til ham. Uh – det bliver hårdt, men der er ikke andet at gøre, jeg kan ikke “bare” have ham her. Han er så utroligt sød, og jeg har jo været så tæt på ham i al den tid, hvor han har været syg, så det bliver nok min sværeste overlevering af hvalp indtil dato. Familien der får ham skal 100% gerne ville have præcis ham, og de gange jeg har solgt en større hvalp videre, så er det gået rigtigt godt med at finde det rigtige match, så det kommer også til at gå for Casper:-). Jeg skal bare til at indstille mig på, at den dag kommer, hvor jeg må give ham en ny familie. Men målet med den langvarige behandling er ved at være nået, og det vil jeg glæde mig over:-).

3 replies
  1. Karen Søndergaard
    Karen Søndergaard says:

    Dejligt at det er gået så godt med Casper. Flot at du har klaret hans sygdomsforløb samtidig med, at du har “passet” alle de andre, som vi hvalpekøbere har været heldige at få i vores familier. Du er sej Gunvor! Alt det bedste for lille Casper og den familie, som er heldig at få ham 🙂

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *