Stolthed

Stolthed er en dødssynd og den værste af dem alle – stolthed er “alle synders moder”, meeeen nu er middelalderen vist godt og vel overstået, og jeg er seriøst stolt over at jeg fik taget mig sammen til at tage pigerne med ud på en “farlig tur”, og jeg er seriøst stolt over, at Tea fik en 1.pr.

Tea er ikke rutineret ud i den disciplin, men hun synes, at det er super sjovt, og hun er en sød pige, som løser sine opgaver fint. Jeg synes , at dommeren gav konstruktiv kritik, som jeg kan tage med mig i det videre arbejde med hundene. Diva har kun prøvet skud og vildt én gang før, og det var i fredags, hvor hun gik for tidligt hver gang.

Mine forventninger var også, at hun ville gentage det i dag, og det gjorde hun også på de to landmarkeringer. Vandmarkeringen blev der ikke knaldet på, men der smed hun fuglen for at ryste sig, og så fik jeg den så bagefter;-). Det frie søg gik fint, det var da altid noget;-). Vi har liiiige lidt, som vi kan gøre bedre til næste gang – for der bliver en næste gang.

Anna var med på en kigger. Hun har godt af bare at sidde og vente og høre lidt skud, og så gik vi selvfølgelig små ture, for der var meget ventetid. I går gik hun et fremmed spor, og det gik rigtigt godt:-). 

Annas hvalpehold er slut nu, så nu skal vi have fundet på noget nyt snart.

24-4-2015.1

Lidt heldigt, at vi nåede at prøve en fasan her i torsdags, for dem var der to af i markeringerne på land.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *