Stilhed før stormen

Mallaig Beaver Boy - Dustin 2. mdr. gammel.

Hold da op, hvor er her stille i huset. Silja er stille og rolig inde hos Maria, og jeg ved ikke, hvad de har lavet idag, men jeg ved, at de har lagt ud med gåtur og træning om morgenen – altså tidligt – de andre dage. De har i hverttilfælde cyklet ind til en dyreforretning, hvor Silja lod sig klappe og fik guffere og jeg forstår godt hvorfor, at Silja foretrækker at være derinde. Det liv kan jeg ikke helt hamle op med:-). Maria tager Silja igen omkring hvalpenes fødsel, så tager Linnea sig af Lærke, som hun tager med ovenpå, og jeg tager mig af Tea. Dejligt at have det på plads.

Stilheden her kommer så via de to sorte, de gør ikke meget væsen af sig, bare de får deres mad og gode gåtur, så er de godt tilpasse.

Erling, Linnea og jeg larmer jo heller ikke så meget, og vi nyder faktisk, at det er så let lige nu – velvidende, at når hvalpene kommer, så vendes der op og ned på det hele.

Jeg har fået et nyt Ped-Bed fra Tholo – nye hvalpe = nyt tæppe, sådan har jeg det;-). Selvfølgelig bruger vi også de gamle, men det er da dejligt at ordne fødekassen og lægge et helt nyt tæppe på til de helt nye hvalpe. Lidt fjollet, da jeg jo har maaser i forvejen, men næste gang, jeg har et kuld, så gør jeg det samme;-). Ped-Bed er den bedste kvalitet, der fås inden for hundetæpper. Andre kan sagtens bruges, og jeg har også andre, men intet holder som Ped-Bed. Det kan kogevaskes og mishandles på alle mulige måder, og det holder i årevis. Mine ældste er 4 år gamle, og de er godt nok blevet brugt. De ligger i bilen og i kurvene, og her kan hundene så komme nok så våde, for Ped-Bed forbliver tørt på overfladen. Det skal lige siges, at jeg ikke har aktier i Tholo eller Ped-Bed;-), og eneste ulempe er prisen, de er p.. dyre.

I morgen er det skolernes motionsdag, og jeg møder altid op med x-antal hunde, der skal med ud på en god gåtur. I morgen har jeg så kun de to sorte med, og jeg går selv med Tea, men Lærke kan godt få lov til at gå med et ansvarligt barn, hvis der er nogen, der byder ind. Ellers går jeg da bare med begge selv. Børnene forventer, at jeg kommer med dem, og jeg er helt sikker på, at der bliver spurgt efter Felix – “den brune”, for han var altid med.

Efterårsferien skal bruges til, at jeg skal nå noget af det, som jeg ved, at jeg ikke får tid til, når jeg har hvalpe, så der er tur til Odense for mig selv, og sammen med Linnea og Maria, tur til Ikea og vinterdæk på bilen osv. Og så lige besøg af søde Dustin på mandag. Jeg glæder mig meget til at se ham igen, og så skal vi lige have trænet lidt. Er vejret godt, så tager vi da billeder. Sidste træning i rally inden hvalpe bliver på lørdag, og derefter er der en lille konkurrence, og så stopper vi i den næstsidste weekend af oktober – for denne omgang, for jeg går ikke til træning med mine hunde, når jeg har hvalpe.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *