Smuttur til Tyskland

Sommerbillede af "grævlingejægeren". Her tændt på en fredlig dummy i vand;-).

Erling og jeg og de to sorte tanter har været en hurtig tur i Tyskland – inklusive overnatning i denne her weekend. Hyggeligt skulle jeg hilse og sige fra Lærke og Tea. De elsker “ferie” eller hvad vi nu skal kalde sådan en hurtig tur. De små lufteture på ukendte steder er spændende – og så er det bare hyggeligt at være sammen med os i døgndrift:-).

Når Lærke går tur spændende dyrerige steder, så går der vildbasse i den halvgamle tøs. Tyskland og Sverige er guf for Lærkes snude. Jeg kan godt blive nervøs for, om hun kan finde på at konfrontere en ræv eller grævling en dag, hvis vi skulle støde ind i en. Tea har ikke Lærkes “vildskab”, hun kigger bare lidt forundret på sin mor, der kan sætte tempo fra lavt til 6.gear på et sekund.

Idag fandt hun f.eks. en grævlingehule – eller samling af huler i en skrænt i udkanten af en skov. Vi kom dog derfra inden en evt. irritabel og vintersur grævling stak sit hoved ud til lærke, der var godt på vej ned i hulen;-).

Det ser ud til, at vejret skifter nu – hurra for det, det har f… været for koldt, nu tegner det bare til at blive for vådt;-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *