Skolehundehalsbånd

Så fine og personlige halsbånd de to sorte piger har fået. Nu er de klar til arbejde igen her i den kommende uge. Lærke mandag og onsdag og Tea tirsdag og fredag. Cassie er faldt lige ind i sin plads i hundefamilien i Ishøj, og Pia kan slet ikke mærke, at hun har været væk. Hun er en stærk pige, der hviler i sig selv, og ved, at hun er elsket begge steder:-) – alle steder hvor hun kommer faktisk.

Jeg har været til LP træning med Diva idag. LP er DKK´s lydighedsprogram. Vi kan nå at få fire gange inden vinterpausen, og jeg synes, at det gik rigtigt godt idag. Vi fik noget med hjem, og det synes jeg også, at man skal have, når man kommer til træning.

Det ligger heller ikke så langt væk, så alt i alt, så er jeg meget fortrøstningfuld i forhold til, at Diva og jeg kan træne der på sigt også. Man kan gå til prøver i LP, og inden det måske skal ske, så er der masser, som Diva og jeg skal blive bedre til. Træneren syntes i øvrigt, at det var dejligt at se en labrador med så meget energi – hehe;-).

Karen har været forbi med blod. Det er jeg bare super super taknemmelig over. Det er ikke lige særligt let at skaffe det, hvis man ikke lige kender en aktiv jæger, der gider at samle det op.

18-10-2014.1

18-10-2014.2

Er de ikke bare søde de to sorte skolepiger:-)). Datter/barnebarn Cassie har nu to plejehjem hun skal besøge hver uge, så de spreder bare god stemning både hos unge og gamle.

Comments

  1. De er altså bare så fine – rigtig godt at høre med Cassie – hun vil helt sikkert sprede glæde hos de gamle.

Skriv en kommentar

*