Siden sidst

Der har ikke været gang i kameraet siden sidst – selvom denne her lørdag var nøjagtig lige så smuk som sidste lørdag:-). Hundene var om søen denne her lørdag – altså Dallund Sø, og så fik jeg Erling til at kaste dummier bagefter, det var super godt. Tea er jo Tea, og hun gør (næsten) altid, som man regner med – aldrig fis og ballade, når det gælder arbejde. Hun nød bare at få nogle gode lange markeringer. Det gjorde Diva også, men vi har trænet meget lidt på den måde – altså med en der kaster, og det var rigtigt godt til hende – også så man kan undgå succes, hvis hun går for hurtigt;-).

Tea var med i skole i fredags, og i morgen er det så Lærkes tur. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at tage billeder, af hvordan sådan en dag går for en skolehund, men jeg er lidt påpasselig med sådan noget. Man kan aldrig vide, om der er forældre, der ikke bryder sig om, at deres børn kommer på min hjemmeside. Nu må vi se, hvis jeg kender eleverne godt, og de er store, og jeg spørger pænt om lov, så vil jeg tro, at det er okay. Jeg synes bare, at det kunne være sjovt at vise mine bloglæsere, hvordan Teas og – eller Lærkes arbejdsdag ser ud:-).

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *