Sankt Hans

Nynne - juni 2012.

Så er det midsommer – dog uden vi rigtigt kan mærke det på vejret. Sommeren lader noget vente på sig, og jeg blev mildest talt gennemblødt, da jeg lavede spor idag. Regn, regn og regn og mere regn. Det blev bare til et lille udfordrende spor til Tea – til at gå på tirsdag. Jeg laver et til mormor Lærke i morgen, så er der dømt lille spordag på tirsdag til begge de to sorte.

Sankt hans blev fejret med i alt 12 personer her i huset – og 5 hunde. Der var nemlig besøg fra Gadbjerg, og de hyggede sig vældigt – som de plejer. Alle 5 hunde sov i bryggerset, det gik helt fint. Der var ikke lyd fra dem natten igennem, så det gør de bare en anden gang igen:-).

Jeg har fået to nye billeder af lille Nynne – og en mail om, at hun er ved at være så dygtig til at gå spor. Det er så godt at høre og Tea og jeg er stolte af hende:-).

Der er afbud fra Gitte, der skulle have været træner til hvalpetræffet til august. Nu må vi så se, om jeg finder en ny – eller om Knud Erik tager hele tjansen. Jeg tænker nemlig på en alternaiv måde at træne på, og det tror jeg godt, at vi kan klare selv:-). Nu ser vi. Der er i hvertilfælde træf den 25. august.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *