Sådan!

Hvad er der mere at sige end sådan. Jeg er lidt virusramt pt., men det sidste resultat på Cassie x Løjser, det fik mig s.. ud af sengen. En drøm er det – det perfekte resultat – intet mindre.

Index på HD er steget til 111 med sikkerhed 0,626 for F-kuldet. For Cassie er det nu 110 med sikkerhed 0,734. Det er rigtigt flot. Det der så virkeligt slår igennem, det er et helt kuld med rene albuer. Det er dem der kan give problemer, og dermed dem, der vejer meget meget tungt, når der studeres samlet sundhed.

Sidste weekend var der stor juleudstilling på Sjælland, hvor der traditionen tro blev hædret forskellige championater, der er opnået i år. Jeg tænker, at der mangler et sundhedschampionat. Hvis der var sådan et, så ville Tea og Cassie have fortjent at blive hædret med klapsalver og stor roset. Fra mor til datter er sundheden leveret videre og nu også til næste generation. Jeg ved at Cassie ville have elsket sådan en tur rundt i ringen, Tea er ikke en show girl, men hun havde stillet op for min skyld.

019554cb899f45dc4e832d53df36fac39e29cd00c3

Det startede her med kombiantionen mellem Lærke og Diesel. Lærke, der nu er den tålmodigste olde på jorden, der lærer de små, hvordan man er sød, og hvordan man er overfor hvalpe.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *