Så gik der tid igen

Jeg må erkende, at jeg ikke har været aktiv herinde i 10 dage. Det sker ikke så tit, og der er ikke sket noget særligt, det er nok mest derfor. Vi har været ude at gå et par spor, og nu bliver det spændende på søndag, når vi skal til Brande.Der bliver lagt et spor med høj sværhedsgrad til Tea, det vil hun nyde:-). Diva får også et, men af mere normal karakter. Det bliver interessant at se hende gå på “fremmed”.

På søndag er der også fremvisning af vores hus, og det er jo godt nok, når nu det er til salg, men en anelse upraktisk at jeg ikke er hjemme til at shine det. Tror jeg må lave en liste, som Linnea og Erling skal gå igennem punkt for punkt inden de forlader huset. Det kan jo være, at det ryger denne her gang, når jeg ikke kan kontrollere  hvor fint der er inden der kommer “besøg”.

14-3-2015.1 14-3-2015.2

Butik Balou sælger de her oksepandelapper. Der er rigtigt gode, og de tog ca. 45 minutter at kværne. Det er hvad jeg vil kalde god tyggetid:-).

15-3-2015.2

Det var Erlings fødselsdag i søndags, og vi var til brunch på Eydes (kan anbefales). Inden var vi en tur i skoven med de dejlige piger.

15-3-2016.1

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *