Så er Chili flyttet.

Chili med sit "skind" og sin nye mor og far.

Det blev til afhentning fredag for Chili. Tomt det er her, for hun er sin mors datter meget mere end Tea, så hendes energi og høje humør, det mangler altså her i hundehuset. Meeen vi har jo stadig både Lærke og Silja til at sætte lidt gang den. Jeg har jo prøvet det før – det med at skulle sende en hund videre, det er dog første gang, at jeg sender en videre, som jeg selv skulle have beholdt, men jeg har altså en god mavefornemmelse i forhold til Chilis nye liv i Jægerspris. Hun var rigtigt godt tilpas, da hun sad bag i bilen med sit nye halsbånd og en god tyggepind til at klare turen hjem. Det var da både lækkert og hyggeligt og det var altså ikke hende, der var sørgmodig, da bagsmækken lukkede og de kørte. Hun elsker at være i centrum, og det får hun i langt højere grad mulighed for i sit nye liv med Linda, Tim, Jacob og Kasper. De får en velsocialiseret og altid glad hund i deres familie, og første melding fra Tim igår lød på, at alt var gået så fint – både hjemtur og i forhold til de meget spændte drenge derhjemme, så det var dejligt at høre:-).

Så mit hundehold er ved at være noget reduceret i forhold til, hvordan det så ud bare for en måned siden, her er vitterligt blevet meget stille, men det er jo sandsynligvis stilhed før stormen, da vi jo håber på små “Teabørn” inden alt for længe. Det bliver afsløret på fredag, hvor jeg har bestilt tid til scanning af Tea – uha det er spændende:-).

Ellers går min hundetid med at lægge spor og gå spor – og så tilgodese de to andre med f.eks. træning med dummi som her idag, hvor de skulle tværs over en å for at få fat på den. Både Lærke og Silja er i løbetid, og det er jo rigtigt dejligt, for så kan jeg se frem til, at de ikke “pletter” mine gulve mere helt samtidig. Ind imellem har jeg haft tæver i løbetid i en laaaang periode – uge efter uge, så det er så tilpas, at de lige rammer samme tid denne gang.  Tilgengæld så kommer vi jo så ikke til rally de næste par uger, så det må de så undvære. 16-9-2011-1.jpg

Chili og Linnea hygger lige inden, at Chilis nye familie dukker op. Chili elsker at ligge i arm – og gerne i sofa samtidig;-).

16-9-2011-4.jpg

Glade Chili med sin nye mor og far.

16-9-2011-3.jpg

Glæde og så det at have noget i munden, det hænger sammen for Chili, og hun fik sit “skind” med til Jægerspris.

 

 

 

 

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *