Så er bloggen oppe at køre igen – på en hjemmeside med nyt design.

"Dejligt at se dig igen mor Lærke" Lærke og Karla 6. august -eller Karla og Lærke;-).

Efter en noget sej kamp, ser det ud til at lysne for den nye hjemmeside. Troede aldrig, at jeg/vi blev færdige med den. Der har været masser af manuelle flytninger af enkeltbilleder og af alt muligt andet fra den gamle side. Jeg ville nemlig ikke bare starte på en frisk – og smide alt det gamle væk. Jeg synes, at det er godt, at man kan læse lidt tilbage i tiden, hvis man skulle have lyst til det, så især her har der været en ret stor opgave. Så skal jeg så heller ikke nedtone, at jeg er totalt nybegynder inden for det program, som denne her side er lavet i. Jeg har arbejdet og prøvet og min tålmodighed har været spændt laaangt ud, og jeg arbejder fortsat på, at blive om ikke superbruger så bruger af systemet. Jeg skal ikke kede jer med tekniske detaljer, men jeg har forsøgt at få siden så enkel som muligt, den kan altid viderudvikle sig, og det er ifølge Christian – webmaster en smal sag;-). Lad os nu se lige nu, har jeg egentlig rigeligt i det, der allerede er på siden. Det er i øvrigt muligt at kommentere på indlæg på bloggen og resultater, der er tilgengæld ingen gæstebog. Under “opdræt” har alle hvalpe deres eget galleri, og har man et godt billede af sin hund fra Mallaig, så sætter jeg det gerne ind:-).

Hundelivet har  ikke været på stand by af den årsag. Vi har gået gode ture i skoven, og Silja er pt. hos Maria, hvor hun i øvrigt bliver trænet hver dag – og sover altid, når hun er oppe i lejligheden. Træningen er ikke kun lydighed eller dummy, men er også social træning i forhold til at gå helt afslappet forbi en gammel mand osv. Maria fatter ikke, at den friske Silja, der løber op og ned ad skrænter og over marker på Nordfyn er helt den samme som den rolige gule hun har på Nyborgvej. Men sådan er det med hunde ligesom med mennesker, de ændrer sig efter deres forhold, og på Nyborgvej er der ingen konkurrence, så maden spises i et roligt tempo og tyggepinde spises kun måske -og helst kun udvalgte og særligt delikate. Der er heller ikke konkurrence om opmærksomhed, så hvorfor ikke bare slappe lidt af?

I morgen smutter vi en tur til rally igen, og jeg overtager træningen af den pubertetsramte Chili, og Linnea har bestemt sig for, at hun så tager Lærke, der jo er ovre sin pubertet, men ikke helt ovre sin barndom;-). Jeg laver lidt med Chili hver dag – bare 5 minutter ad gangen, og det går fint. Her idag har de 4 hunde været ude i skoven på “motorikbanen”, og nu er der godt nok ro:-). Gamle Felix var også med, men der er sket et eller anden med hans ene bagben:-/. Ikke på banen – men i de sidste par uger har han haltet efter hvile. Tror egentlig, at det har været længe undervejs, men  jeg vil sige, at jeg har været helt stolt af ham her i sommer. Synes bare, at han har været så glad og  frisk, og for et par måneder siden var der ikke noget at se, men der har været optræk til noget indimellem igennem et par år. Kan godt se for mig, at turen idag smækker ham hårdt her til aften, for mit bedste bud på, hvad der er – er gigt.

Han var bare så glad på turen og nød banen så meget, så jeg lod ham løbe som han ville. Da Erling kom hjem stod han ikke op af sofaen  – og han logrede ikke det mindste. Når min dyrlæge kommer fra ferie, så må vi en tur derop.

Billedet herunder viser Felix, når han har det allerbedst – nemlig på stranden, det er taget i juni måned i år.

12-8-2011-2.jpg

 

4 replies
  • Gunvor Hjort
   Gunvor Hjort says:

   Tak for det. Det har været et stort arbejde, men det har givet en langt mere dynamisk side -og mere brugervenlig, når man først har lært programmet at kende;-), hvilket jeg så ikke helt har endnu;-).

   Reply
 1. Karen Søndergaard
  Karen Søndergaard says:

  Kære Gunvor.
  Vi nyder at følge med i din nye flotte hjemmeside og ser frem til en lille “sporpige”.
  Mange hilsner Karen

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *