Påskeferie

Vi var til træning i den lokale jagtforening i går. Okay, der kan vi altså godt være med Diva, Tea og mig, så jeg vil tage det som en mulighed for at få en anden til at kaste, det giver noget andet end det jeg kan selv.  I dag har vi ikke lavet så meget, min bil skulle have sommerdæk på, så den holdt hos mekanikeren. Lille Anna har været med ude at gå fællestur, og så har vi trænet lidt. De dage, hvor jeg går spor med hende, der laver vi ikke andet – jo små gåture, men ikke andet, der giver læring. Alt med måde, og det er faktisk ret begrænset, hvor meget lydighed vi træner. Hvis jeg tæller sammen, så er det måske en halv time om ugen – ikke mere, og man skal huske at træningen skal være sjov og spændende – ellers kan man lige så godt lade være.

22-3-2016.1 22-3-2016.2

Linnea tog et par billeder i dag. Vi træner meget lidt apportering, det skal jo helst blive ved med at være sjovt. Anna kommer fint med dummien, og vi bytter den for en godbid.

22-3-2016.3

En lille øvelse er at Anna går efter mig med en dummy i munden. Det giver kontakt til mig – mor/dummy – jubii, hun elsker jo at bære den. Det slutter med, at hun afleverer til hånd. Det skal ikke overdrives – kort og sjovt skal det være.

22-3-2016.4

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *